Kabine Bugün Toplanıyor: Kısıtlamalar Gevşetilecek mi?

Haziranda başlatılan kademeli normalleşme adımlarının sonuçları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bugün yapılacak kabine toplantısında masaya yatırılacak.

Toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka, hasta, ağır hasta ve vefat sayıları, aşılama takviminde gelinen aşama ve yerli aşı geliştirme çalışmaları hakkında kabineye bilgi verecek.

Günlük vakalardaki düşüşe karşın aktif vaka sayısının yüksek olması ve turizm sezonunun başlaması nedeniyle bu ay sonuna kadar kısıtlamalarda geniş kapsamlı esneklik yapılması beklenmiyor.

Kısıtlamalar gevşetilebilir

Ancak  hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının gevşetilmesini gündeme alınacak. Hafta içi sokağa çıkma kısıtlamasının saat 22.00’den 23.00’e veya 00.00’a çekilmesi, pazar günü kısıtlamasının kaldırılması ihtimaller dahilinde olacak.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Nevşin Mengü Duyurdu: Kara Harp Okulu Devre Birinci Teğmen Ebru Eroğlu ve Diğer Üç Teğmenin İfadeleri Alındı
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
21.06.2021

Pazar günü yasağı nedir arkadaş ben cidden anlamıyorum. Cumartesi günü Hayvanat Bahçesine gidelim dedik 1000 dönümlük yerde hayvanlara bile yer kalmamıştı.

21.06.2021

hyavanat bahçesinde hapis hayatı yaşayan, doğal yaşamından kaçırılıp küçücük alanda sizlerin 'beğenisine' sunulan hayvanları mı görmeye gittiniz yani?

21.06.2021

saat 20.00 den sonra hayat duran benim için ha kısıtlama olmuş ha olmamış. farketmez.

21.06.2021

Rusya sıkıntılı Delta mutasyonu var onlara kapıyı açıyoruz umarım korkulan olmaz...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ