Kaan Tangöze'den Sezen Aksu'ya Destek: "E Bir Cahillik Etmişler Arkadaşlar, Yasak Elmayı Yemediler mi?"

2017 yılında çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen 'Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e...' sözleri nedeniyle iktidar tarafından hedef gösterilen Sezen Aksu'ya bir destek de Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'den geldi.

Biliyorsunuz, minik serçemiz Sezen Aksu son günlerde büyük bir dayanışmaya sebep olmuş olsa da, son derece tatsız bir konu nedeniyle gündemde.

👇🏻

Sezen Aksu Olayı Ne? Sezen Aksu Şarkısı Neden Gündemde?

Sezen Aksu tüm hedef göstermelere ve zorbalığa rağmen en güzel cevabı yine kalemiyle verdi.

77 dile çevrilen bu cevabın yanı sıra, binlerce hayran ve yüzlerce ünlü isim de Sezen Aksu'nun yanında olduğunu dile getirdi.

Erdoğan'ın Hedef Aldığı Sezen Aksu'dan İlk Açıklama: 'Beni Öldüremezsin, Ben Herkesim'

Duman da Sezen Aksu'ya destek veren isimler arasında.

Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen konserde tam da kendi mizacına uygun şekilde destek verdi Sezen Aksu'ya

"Hz. Adem ile Hz. Havva'ya 'cahil' demiş. Biliyor musunuz, duydunuz mu? E bir cahillik etmişler arkadaşlar ya. Yasak elmayı yemediler mi ya?"

Biz senden razıyız be Duman!

Orhan Pamuk'tan Sezen Aksu Tepkisi: 'Sanatçısını Ezen Bir Devlet ve Millet Olmayacağız'
'Seçilmiş Bir Kişidir!' Tepkilerin Odağındaki Sezen Aksu'ya Kenan Doğulu'dan Destek Geldi
Bir Rekor Olabilir! Sezen Aksu'nun 'Avcı' Şarkısını Onlarca Dile Çevirdiler!

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR

Allah biz onu noksan bilgilerle donattık diye bir ayeti var ve böyle bir ayet varken hala yüzsüz bir şekilde minik serçenize destek olmak için hala bir peygambere hakaret,hakaretvari şeyler söyleyebiliyorsunuz.Helal olsun size ne diyim dumanı severdim,dinlerdim ama sevgim kalmadı,saygım son derece azaldı hatta artık bidaha dinlermiyim bilmiyorum.Ha bu arada,sözde laik geçinen onedio yazarları beni dinci şakirtlerden sanmasın hem dinini seven,hemde atatürkü,laikliği ve cumhuriyeti seven bir insan olarak söylüyorum bunları aynı mantığı şöyle düşünün bu hakaret değil diyorsunuz. Ya peki aynı şeyler Atatürk'e dendiğinde de fikir özgürlüğü bunda ne var diyebilecek misiniz?Bakın yine yanlış anlaşılmasın atatürkü çok severim sadece farklı taraftan bakmanız için empati yapmanız için farklı bir görüş sundum sizlere

26.01.2022

Ya arkadaş, dumanı severdim ama sevgim kalmadı ne alaka. Dinle geç. Siyasi görüşünü, karakterini vesaireyi napıcan. Hiç mi derdiniz yok şöyle boş beleş şeyleri dert ediniyosunuz.

26.01.2022

Hükümet için dili koparılacak birisi daha :P

26.01.2022

e haklı

28.01.2022

Ben şimdi senin kutsalina laf etsem sence mantıklı mı dine karşı insanların inançlarına karşı önemli şeylere karşı laf atmak sizi ünlü veya havalı etmez Allah'a inanmıyor olabilirsin ancak kimseye cahil diyemezsin Atatürk'e laf edilse dünyayı ayağı kaldırirdınız lan yaşım 18 Allah'a şükür sizin gibi aptallardan olmamak için telefonuma tiktok dahi indirmemisim siz tiktokculari araştırırken ben gezegenleri araştırıyorum siz magazine takılırken ben nasaya takılıyorum siz tiktok izlerken ben karadelikler solucan delikleri belgeselleri izliyorum siz kim kimi aldatmış die haber okurken ben stephan Hawking , dostoyevski vb okuyorum ve bu yüzden ateist olsan dahi saygım var ancak benim saygılarımla laf etmeyeceksin neden hoşgörü sevgi varken insanların değerlerine laf atılsın ki özgürlük maskesi altında insanların değerine atılan laflar hiç hoş değil özgürlükte zaten bu değil sevgi ve saygilarla

TÜM YORUMLARI OKU (7)