"K-POP Kaldırılsın!" Tartışmalarının Başlaması Üzerine K-POP Fanları ile Karşıtları Birbirine Girdi!

Ünlü K-POP yıldızı Yohan'ın ölümü üzerine K-POP severler derin bir hüzne boğulurken; bazı Twitter kullanıcıları #KPOPyasaklansın diye tweetler attı. Atılan tweetlere sinirlenen fanlar ise bu duruma tepki gösterdi.

K-POP'un oldukça büyük bir hayran kitlesi var.

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan K-POPGüney Kore'ye özgü bir müzik türü. Özellikle gençler tarafından oldukça sevilen bu müzik türünün tek seveni gençler değil tabii! K-POP'ın dünya çapında çok farklı yaş gruplarından hayranı var.

Son zamanlarda sürekli gündemimizde!

Kendilerine has tarzları, dansları ve şarkılarıyla oldukça seveni olan K-POP bugünlerde Türkiye gündemini sarsıyor. Sürekli bir savaş içerisinde olan fanlar ve K-POP karşıtları adeta yarışa girmiş durumda. Her iki taraf da K-POP için kendi düşüncelerini kanıtlamanın derdinde.

Geçtiğimiz günlerde Ferhat Göçer'in attığı tweet ile de gündeme gelmişti. Detaylı bilgi için bu içeriğe bakabilirsiniz;

Adeta Soğuk Savaş! Ferhat Göçer Attığı Tweetlerle K-POP Fanlarını Kızdırdı

16 Haziran'da ünlü K-POP yıldızı Yohan vefat etti ve K-POP tartışmaları bir kez daha gündeme geldi.

Geçtiğimiz salı günü K-POP severleri yasa boğacak bir haber geldi. Yohan adı ile bilinen ünlü K-POP yıldızı Kim Jeong-hwan hayatını kaybetti ve ölüm sebebi açıklanmadı. Sanatçının genç yaşta ölümü sevenlerini hüzne boğarken ülkemizde yeni tartışmaları başlattı.

Sanatçının ölümü, K-POP yıldızlarının yaşam şekillerine dikkatlerin çekilmesine sebep oldu.

Yohan'ın ölüm sebebinin açıklanmaması akıllara K-POP şarkıcılarının zorlu yaşam şekillerini getirdi. K-POP sanatçıları, çok ağır koşullarda çalışıyorlar ve sabit bir kiloda kalmak için sıkı bir beslenme düzeni uyguluyorlar. Son yıllarda K-POP sanatçılarının çok genç yaşta ölmeleri de zorlu yaşam koşullarıyla açıklanmaya çalışıyor.

Yohan'ın ölümü üzerine bazı Twitter kullanıcıları K-POP'ın hayranlarını kötü yönde etkilediğini savunarak paylaşımlar yaptı.

Twitter'da bazı kullanıcılar K-POP'un ülkemizi kötü yönde etkilediğini iddia eden tweetler attı. Bunun üzerine #KPOPyasaklansın hashtag'li birçok paylaşım yapıldı. Bu durum kısa sürede K-POP fanlarının #KPOPyasaklanmasın paylaşımlarına sebep oldu.Son günlerde her iki taraf arasında çıkan tartışmalar alevlenerek artıyor.

İşte K-POP tartışmalarını alevlendiren o tweetler;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz...

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz;

Müzik Sektörünün Karanlık Yüzü: Son Dönemlerde K-Pop Şarkıcıları Arasındaki İntihar Vakaları Neden Bu Kadar Arttı?
Estetik Operasyonlarda Kore'nin 50 Yıl İleride Olduğunun İspatı: Ünlü K-Pop İdollerinin Şaşırtıcı Öncesi Sonrası Halleri
K-Pop ve Rap Suga'sız Olmaz! Sempatikliğin Vücut Bulmuş Hali Olan Yetenekli Rapçi Min Yoongi

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.06.2020

Boş boş tartışmalar. Yasaklanan şeyler insanları daha çok meraklandırıyor, iyice ilgi gösteriyorlar. Ayrıca her yerden ulaşım var, yasaklamak için komple interneti kapatmaları lazım. Gereksiz muhabbetlerle birbirlerini kırıyorlar. Sürekli yasak muhabbeti ve baskı yaparak gençlere en büyük zararı veriyorlar farkında değiller.

19.06.2020

İnsanların müziğine neden karışılıyor anlamıyorum. Konu hakkında hiçbir fikri olmayanlar nasıl yorum yapabiliyor onu da anlamıyorum. Kpop dinleyen 26 yaşında bir birey olarak diyebilirim ki sektörün kötü yanları oldukça mevcut. Ama bu sektördeki her şirket için de geçerli değil. Konular çok uzun ve karışık. Düzeltilmesi gereken Kpop değil şirket yönetimleridir. Son olarak isteyen Kpop, isteyen başka bir tarz dinlesin. Kimse karışmasın. Kime ne?

Önce ülkenizin televizyonlarında neler gösterildiğine bakın, etrafınızdaki insanlara bakın ve bu iş en son müziğe gelsin, kimsenin müzik zevkine karışamazsınız ve seçimlerini engelleyemezsiniz.Üstelik koskoca kitlesi olan şey sırf siz istiyorsunuz diye yasaklanmaz zaten.

19.06.2020

Her koskoca kitlesi olan şey / kişi / kişiler güzelse ve saygı hakediyorsa yandık Burak dayı..

TÜM YORUMLARI OKU (24)