Justin Bieber Malala Yusufzay ile Facetime Yaptı

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, 2 gün önce Instagram hesabından Malala ile Facetime görüşmesi yaptığı bir fotoğraf paylaştı.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, bu kez daha insani bir konuyla gündemde. Pakistan'da okula gittiği için Taliban askerlerinin başından vurduğu, ölümden döndükten sonra kadın hakları için çalışmaya başlayan Malala Yusufzay, Justin Bieber ile Facetime görüşmesi yaptı. Görüşme, Bieber'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraf sonrası ortaya çıktı.

Bieber fotoğrafla beraber şu mesajı da yayınladı:

'Az evvel Malala Yusufzay ile Facetime yaptık. Gerçekten inanılmaz bir hikayesi var. Onunla şahsen tanışmak ve @malalafund'a nasıl destek olabilirim diye konuşmak için sabırsızlanıyorum. #sevgi'

Malala Yusufzay, başından vurulup ölümden dönmüş, o andan itibaren genç kızların okula gitmesi hakkı için savaşmaya başlamıştı. Genç kız ve ailesi daha sonra, bu konuda çalışmalar yapan The Malala Fund adında bir vakıf kurdu.

Geçen yıl bir röportajında Bieber'a duyduğu hayranlığı dile getiren Yusufzay, sosyal medya hesaplarından bu görüşme hakkında bir paylaşım yapmadı. Instagram'da 19 milyondan fazla takipçisi bulunan Bieber ile Yusufzay'ın ne konuda görüştüğü ise bilinmiyor.

Vatan

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"