Jose Mourinho, Süper Lig'deki İlk Maçından Sonra Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Karşılaştırdı

Jose Mourinho, Süper Lig'deki ilk maçının ardından basın toplantısında Premier Lig, La Liga ve Serie A'daki gibi gündem yaratacak açıklamalarına benzer bir açıklamayla başlangıç yaptı.

Sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de Mourinho oyundan memnun olmadığını itiraf ederken daha iyi konuma geleceklerini söyledi.

İlk lig maçında hakemle yaşadığı diyaloglarla gündeme gelen Portekizli teknik direktör sezona da sarı kartla başladı. Mourinho maç sonunda da açıklamalarıyla gündem oldu.

Galatasaray - Hatayspor ve Fenerbahçe - Adana Demirspor maçını karşılaştıran Mourinho, iki maçın sonunda çok şey öğrendiğini söyledi.

Jose Mourinho, yaptığı açıklamada "İki günde iki maç oynandı. Cuma akşamı Galatasaray-Hatayspor maçı, bu akşam da bizim maçımız. Şunu söyleyebilirim ki, çok fazla şey öğrendim. Zaten bu periyotta bana verilen bilgiler harika bilgilerdi. Ama şimdi daha da iyi anlıyorum." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'a sezonun ilk maçında ilk göndermesini yapan tecrübeli teknik direktörün bundan sonraki gündem yapacak açıklamaları da merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Taraftarında Ferdi Kadıoğlu Veda Etti Korkusu Yaşanıyor
Süper Lig'e Adana Demirspor Galibiyeti ile Başlayan Fenerbahçe'ye Taraftar Tepkileri: Transfer Şart
Fenerbahçe, Sezona 1-0'lık Adana Demirspor Galibiyetiyle Başladı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
11.08.2024

GS 2 senedir şampiyon maçlarından belli o eski açlık motivasyon kalmamış.Aslanı uyandıracak tahrik edecek açıklamalar yaparsa gs ın işine yarar.

Pasif Kullanıcı
11.08.2024

6e5enin iştahını kabartacak tek şey hakem aw :d çünkü 6e5eliler iki maç kjazanamazsa kombinesini yakar aq :D

Pasif Kullanıcı
11.08.2024

adam ilk maçtan ülkedeki sistemi çözdü. önceden izlese ülkeye gelmezdi. özellikle geçen sene adamlar o kadar uğraşmasına rağmen son maçta zar zor aldılar :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ