Jose Mourinho'nun Tazminatı Ortaya Çıktı, Söylenen Rakam Can Sıkacak Cinsten

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de, eleştirilerin odağına teknik direktör Jose Mourinho yerleşti. Dünyaca ünlü teknik adamın henüz beklenen başarıyı elde edememesi, taraftarlar ve spor otoriteleri tarafından eleştirilmesine yol açtı.

Fenerbahçe'de büyük umutlarla takımın başına getirilen Jose Mourinho, beklentilerin aksine henüz istenilen başarıyı gösteremedi.

Ayrılması gündeme gelen ya da taraftarlar tarafından istifası istenen Mourinho'nun Fenerbahçe'den gitmesi durumunda alacağı tazminat ise araştırılıyor.

Tecrübeli hocanın tazminatıyla ilgili Fotospor özel bir habere imza attı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun Fenerbahçe'den ayrılması durumunda alacağı tazminatın 24 milyon euro olduğu iddia ediliyor.

Mourinho, Chelsea'den iki ayrı dönemde sırasıyla 18 milyon sterlin ve 12.5 milyon sterlin, Real Madrid'den 17 milyon sterlin, Manchester United'tan 17 milyon sterlin, Tottenham'dan 18 milyon sterlin ve Roma'dan 3 milyon sterlin tazminat kazandı.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Ülkesinde Forma Hırsızlığıyla Gündeme Geldi
FETÖ'nün Futbol İçindeki Önemli Unsurlarından Hakan Şükür'den Fethullah Gülen'e Veda
Türkiye Basketbol Federasyonu, Ergin Ataman ile Yolları Ayırmaya Hazırlanıyor

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
YORUMLAR
21.10.2024

Fenerbahçe taraftarı diğer taraftarlara benzemez örneklerini daha önce gördük, her ne kadar tasvip etmesemde söz konusu para olunca gerekirse Fenerbahçe taraftarı o parayı toplar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ