Jose Mourinho İçin Premier Lig İddiası: Portekizli Çalıştırıcı İngiltere'ye mi Dönüyor?

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Football Insider'ın yaptığı habere göre, Everton'ın %94'lük hissesini almaya hazırlanan Dan Friedkin, teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu oturtmak istiyor.

Kaynak

Sezon başında Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Mourinho, şu ana kadar bekleneni tam olarak veremedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e elendikten sonra içeride Galatasaray'a da kaybetmesi, eleştiri oklarını Mourinho'nun üzerine çekmişti.

Mourinho'nun isteğiyle kulüp tarihinin en büyük bonservis bedeli ödenerek alınan En-Nesyri'nin şu ana kadar hiç bekleneni verememesi de adeta tuz biber oldu.

Son olarak dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Twente'ye konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılırken Mourinho yine çok eleştirildi.

Tüm bunlar yaşanırken, Football Insider'ın yaptığı Mourinho haberi gündeme bomba gibi düştü. Habere göre Jose Mourinho, Premier Lig'in köklü takımlarından Everton'ın teknik direktör adayları arasında başı çekiyor.

Everton'ın mevcut teknik direktörü olan Sean Dyche, ligdeki 6 maçta sadece 4 puan toplayabildi. Çıkan haberlere göre Dyche için yolun sonu görünüyor.

Kulübün yeni sahibi The Friedkin Group, Sean Dyche ile çalışmayı düşünmüyor. Yine Football Insider'ın aktardığı bilgiye göre, Dyche yerine teknik direktörlük için düşünülen isimler arasında Jose Mourinho ilk sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan Mourinho'nun Premier Lig'e döneceği iddiaları devam ederken, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Mourinho Fenerbahçe'de kalmalı mı? Yorumlarda buluşalım!

Bunlara da göz atın:

Fenerbahçe Hollanda'dan 1 Puanla Döndü, Taraftar İsyan Bayrağını Çekti!
Artık 100 Milyon Euro Değil: Galatasaray'a Transfer Olan Osimhen'in Piyasa Değeri 75 Milyon Euro'ya Düştü!
Adil Demirbağ'ın A Milli Takıma Seçilmemesi Üzerine Konyaspor İtalyanca Tweet Attı: ''Acaba Neden?''

Popüler İçerikler

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
04.10.2024

Mourinho yada kim, bu ulkede vizyonsuz football var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ