Jorge Jesus'a Kırmızı Kart! Portekizli Teknik Adam, Maç Sonunda Ali Palabıyık'a Ne Dedi?

Adana Demirspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maçın sonunda Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, hakem Ali Palayıbık'a itirazda bulunduğu kırmızı kart gördü. Tecrübeli teknik adamın hakeme ne dediği ise merak konusu oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

media.fenerbahce.org

Oldukça tempolu başlayan mücadele atılan karşılıklı gollerle 1-1 noktalandı. Ev sahibinin golünü, 84. dakikada penaltıdan Ndiaye kaydederken Fenerbahçe'nin tek golü ise 88'de Enner Valencia'dan geldi.

media.fenerbahce.org

Bol aksiyona sahne olan maçta, tartışmalı hakem kararları maçın önüne geçti. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maçın bitiminin ardından kırmızı kart gördü.

media.fenerbahce.org

Portekizli teknik adam, maçın son saniyelerinde Miha Zajc'ın yerde kaldığı pozisyona faul çalınmamasına maç sonunda itiraz etti.

media.fenerbahce.org

Maçın bitiş düdüğü ile hakem Ali Palabıyık'ın yanına giden Jesus, itirazının ardından kırmızı kart gördü. Tecrübeli teknik adamın hakeme ne dediği de tüm kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

Maç sonunda sert açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, açıklamasında Jesus'un kırmızı kartı ile şu ifadelere yer verdi.

 'Açık ara en centilmen teknik direktöre sahibiz. Neredeyse bir kere hakem yorumu, federasyon yorumu, saha dışı yorumu yapmamış bir insan… Ben biliyorum, gitti hakeme dedi ki o son faulde, çizgi üzerindeki. ‘Faul. İçeride değil, ben biliyorum, dışarıda ama Fenerbahçe lehine faul.’ Bu adam ne Türkçe biliyor ne İngilizce biliyor. Herhalde Ali Palabıyık bir önceki hayatında Portekizliydi, çok iyi Portekizce konuşuyor. Bu cümlesinden dolayı Sayın Jorge Jesus’a kırmızı kart gösterdi.'

Kariyerinde ilk kez kırmızı kart gören Jorge Jesus, Pazartesi günü oynanacak Konyaspor maçında sahada takımının başında olamayacak.

media.fenerbahce.org

İlginizi çekebilir ⬇️

Hakem Ali Palabıyık'ın Verdiği Kararlarla Damga Vurduğu Adana Demirspor-Fenerbahçe Maçına Gelen Tepkiler
Fenerbahçe'den Adana Demirspor Maçında Yaşananlarla İlgili Sert Bir Açıklama Geldi: ''Ofsaytımsı, Elimsi''

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
03.02.2023

Her şeyi geçtim adam portekizce dışında dil bilmiyor ulan nasıl anladın ne dediğini ?

03.02.2023

Düşünüyorumda iyi ki galatasaraylı değilim, uzun yıllardır her sezon şaibeli kazanılan her maçtan sonra çevremdekilere ( içimden doğru olduğunu bilsemde ) hakemlerin doğru karar verdiğini izah etmeye çalışmak çok zordur, uzun yıllardır her sezon rakipllerime her haksızlık yapıldığında başımı kuma gömmek , bişey görmemiş gibi davranmak ne zordur

03.02.2023

Artık bu fetö ve galatasaray ilişkisi o kadar bariz ki, hakem camiası çok yıllardır fetö tarafından ele geçirilmiş, zaten onlarda artık yaptıklarını kör göze parmak sokar gibi yapıyorlar, aşikare davranıyolar, bu hafta maçlara bu atamaları yapıp mhk başkanlığından istifa etme sebebide ortaya çıktı, sanki bu operasyon mhk başkanınında palabıyık ve gençerlerinde intihar saldırısıydı, hani bombayı patlatıp kendilerinide öldürürler ya, aynen böyle bişey oldu, bütün operasyonları fener üstünden yapmak zorundalar, başka türlü istedikleri tantanayı yaratamazlar

TÜM YORUMLARI OKU (4)