Game of Thrones'un Final Bölümünde Herkesi Şok Eden Sahneyi Okuyunca Üzüntüden Yıkılan Jon Snow!

Final sezonuyla tartışmalara konu olan ancak final bölümüyle HBO'nun tarihinde en çok izlenen dizi olmayı başaran Game of Thrones'un kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Dizinin çekimlerinin nasıl yapıldığına odaklanan The Last Watch adlı belgesel ile Game of Thrones'un kamera arkası görüntülerini izlemiş olduk.

O belgeselde Jon Snow’u canlandıran Kit Harrington, Jon'un Daenerys’i öldürdüğü anları öğrendiği görüntüler de yer alıyor.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
28.05.2019

Arkadaşlar yorumlardaki spoiler serzenişini bir açığa kavuşturalım; dizinin yayınlandığı gün dizi ile ilgili bilgi ya da meme (miğm) paylaşılırsa bu spoilerdır. Şimdi Game of Thrones'un Türkiye'deki günü Pazartesi, şu başlık salı günü yayınlanıyorsa spoiler değildir. İnternette spoilerın miadı 24 saattir. Maalesef içerikler, tartışmalar ve meme'ler sizin kişisel programınıza uyamaz, herkesi tek tek izleyecek diye bekleyemez. O yüzden spoiler da spoiler diye yazıp durmayın, zaten biten dizinin spoilerı olmaz. Neyse senaristler R'hllor belanızı versin I:m

31.05.2019

meme yapsin kardesim,istedigini yapsin.Niye baslik atiyo??Ben bitirmeden once spoi yemiyim diye foto gordum mu got hakkinda direkt es geciyodum.Baslikta sezonun tamamini anlatmak ne?Spoiler degil ayrica bu affedersiniz,bambaska bisey bu.

Pasif Kullanıcı
28.05.2019

adam yapacağınız finale ..... diye ağlamış

28.05.2019

spoiler diye üzülen arkadaşlar Kanal d de yayınlanmasını filan mı bekliyordunuz bugüne kadar

TÜM YORUMLARI OKU (57)