Joker'le Nam Salan Joaquin Phoenix, Sete 5 Gün Kala Eşcinsel Hikayeli Filmi Terk Etti

Joker filmiyle gündeme gelen Joaquin Phoenix, başrolünde oynadığı eşcinsel temalı aşk filmini sete beş gün kala terk etti. Detaylar içerikte!

Dünyaca ünlü aktör Joaquin Phoenix, şimdilerde Lady Gaga ile başrolde oynadığı ve yakın zamanda vizyona girecek olan Joker: Folie à Deux (Joker: İkili Delilik) filmiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Oscar ödüllü oyuncunun aynı zamanda yönetmen Todd Haynes'in ismi henüz belli olmayan bir filmde başrolü oynaması planlanıyordu ancak işler değişti. Variety'nin haberine göre Joaquin Phoenix, 5 gün sonra Meksika'da çekimleri başlayacak olan filmi apar topar terk etti.

Söylentilere göre ünlü oyuncunun filmden ayrılmasının sebebi filmin 'gay romance' türünde olduğu için korkması. Çünkü film 1930'larda iki erkek arasında geçen bir aşk hikayesini konu alıyor.

Independent'ın haberine göre film ekibi şu an mağdur. Filmin setinin kurulumu çoktan tamamlanmıştı ve Phoenix'in rolünün başka birine verilmesi ihtimal dışı. Dolayısıyla film ekibi işsiz kalacak ve yapımcılar 7 haneli bir miktar zarara uğrayacak.

Joaquin Phoenix bu filmde 'Top Gun: Maverick' oyuncusu Danny Ramirez ile başrolde oynayacaktı. Ünlü oyuncu çekimlere 5 gün kala terk ettiği bu eşcinsel aşk hikayesine geri döner mi? Onu bilemiyoruz işte.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Bir Filmde Kediyle Rol Alan Tom Hanks'in Kedilerle Köpekleri Kıyaslamasına Çok Güleceksiniz!
John Wick Hayranları Toplanın! Keanu Reeves'in Yeni Dizisi Belli Oldu
8 Saat Puro İçmiş! Henry Cavill'ın Wolverine Hali İzleyicide Şaşkınlık Yarattı

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
10.08.2024

Milleti niye işsiz bırakıyorsun, baştan oynamayacağım de. Değerli bir sanatçı Bülent Ersoy ile sundugu programda mümkün olduğunca idare ettiğini söylemişti, gerekçesi de şuydu: Burada sadece ikimiz değil, koca bir ekip para kazanıyoruz. Eğer keyfi olarak programı bıraksaydım, onlara haksızlık etmiş olacaktım...

10.08.2024

iğrenç bir konu

10.08.2024

Ben bu oyuncuların artık kendi kararlarıyla film seçtiğini falan sanmıyorum şarkıcıların bile ne şarkıları ne konserlerini özgürce planlamıyorlar bence Amerika tam bir Deccal ülkesine döndü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ