Johnny Depp ile Sansasyonlu Boşanma Davası Devam Eden Amber Heard Taşıyıcı Anne Yöntemi ile Bebek Sahibi Oldu!

Amber Heard, geçtiğimiz günlerde taşıyıcı annelik yöntemi ile Oonagh Paige Heard isimli bir kız çocuğu sahibi olduğunu Instagram'dan duyurdu.

Heard: "Bu haberi sizinle paylaştığım için çok heyecanlıyım" diye yazdı ve daha sonra Oonagh'ın bu yıl 8 Nisan'da doğduğunu açıkladı.

www.instagram.com

"Dört yıl önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim ve bunu kendi şartlarıma göre yapmak istedim." diye devam etti.

www.instagram.com

"Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum. Umarım çocuk sahibi olmak için evliliğin gerekmediği veya zorunlu olmadığı bir noktaya geliriz."

www.instagram.com

Ayrıca Heard: "Genellikle özel hayatının kimseyi ilgilendirmediğini savunmayı" tercih ettiğini ancak "işinin doğasının gereği kişisel hayatının belirli yönleri hakkında açık olmaya zorlandığını" fark ettiğini açıkladı.

www.instagram.com

Heard, birkaç yıldır eski kocası Johnny Depp'ten boşanmak için açtığı davada bir hukuk mücadelesi veriyor ve hatta Nisan 2019'da Amber, Johnny Depp'e karşı yeni taciz iddialarında bulundu.

"Hayatının geri kalanına yeniden bir başlangıç yapmak istediğini" belirterek bitirdi.

www.instagram.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Üçlü İlişkiden, İhanete… Johnny Depp Bu Sefer de Amber Heard’ün Kendisine Kızarak Yataklarına Kakasını Yaptığını İddia Etti!
Ortalık Karıştı! Johnny Depp'in Olaylı Ayrıldığı Eski Eşi Amber Heard, Elon Musk ve Cara Delevingne ile Üçlü İlişki Yaşarken Yakalandı
Hem de Johnny Depp'in Asansöründe! Amber Heard ve Elon Musk'ın Yakınlaştığı Görüntüler Sızdırıldı

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
02.07.2021

pek anlamadım amber heard tam olarak bu bebeğin hayatının neresinde ? kendi doğurmadı, evlat edinmedi, başka annenin yumurtalıkları ,tanımadığı bir adamın spermi ama bebek onun güya.. naparsa yapsın başkasının genlerini taşıyacak çocuk. bunu yapacağına terk edilmiş bir bebeği evlat edinse de iki gram sevaba girseydi..

hayırlı taşıyıcı annelik yoluyla anne olmuş yani yumurtalar kendisinin çocuk kendisinin, sadece kendi rahminde büyümedi.

02.07.2021

Bu kadın deli çocuğa şimdiden üzüldüm

02.07.2021

cidden

Bu karıyı hiç sevmem . Gül gibi adamımı mahvetti .

Ne güzel Johnny Depp'ten iyisini mi bulacaktın yap bi bebek oh mis

TÜM YORUMLARI OKU (14)