Joe Biden'ın "Hediyeyi Alıp Uzaklaştığı" İddia Edilen O Görüntüler Gündem Oldu

ABD Başkanı Joe Biden'ın, kendisine gelen hediyeleri alıp ziyaret eden konukları arasından ayrıldığı öne sürülen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri inceleyen Teyit, iddiaların doğru olmadığını ve Biden'ın sosyal medyada paylaşılan görüntülerin aksine kendisine sunulan hediyelerle poz verdiğini ve takım formasını eline alıp salondan alkışlar eşliğinde uzaklaştığını paylaştı.

ABD'de 2024 yılında yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını duyuran Başkan Joe Biden'ın adaylığı, yaşı nedeniyle tartışmalara neden olmuştu.

80 yaşında olduğu bilinen ve demans hastası olduğu iddia edilen ABD Başkanı Joe Biden'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde Biden'ın verilen hediyeyi aldıktan sonra sırtını dönerek salondan çıktığı iddia edilmişti:

Görüntüleri inceleyen Teyit.orgABD Hava Kuvvetlerinin Amerikan futbol takımının Başkomutanlık kupasını almak için Nisan 2023’te Beyaz Saray’ı ziyaret ettiği ve sosyal medyada paylaşılan kısa görüntülerin tam aksine Biden'ın Amerikan futbol takımı oyuncularının hediye ettiği oyun topu için teşekkür ettiği, kask için ise, “Giderken o kaska ihtiyacım olabilir” ifadelerini kullandığı ve takım formasını aldıktan sonra alkışlar eşliğinde salondan ayrıldığı bilgisine ulaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Biden’a hediye veren Amerikan futbol takımı, Twitter hesabından Biden’ın hediyelerle birlikte takım oyuncuları ile poz verdiği görüntüleri de paylaşmış.

Teyit.org, araştırmasında konuyla ilgili şöyle dedi:

Yani iddia edildiği gibi Joe Biden’ın kendisine hediyeler sunan konukları terk ettiği iddiası doğru değil. Görüntülerde Biden, takım oyuncularının kendisine sunduğu hediyelerle poz verdikten sonra takım formasını eline alıp salondan alkışlar eşliğinde ayrılmış.

Biden hakkında iddia yurtdışında da yayılmış. Reuters ve AFP’de Biden’ın askerleri terk ettiği iddiasının doğru olmadığını ifade etmiş.

Sosyal medya kullanıcıları Biden'ı yaşı nedeniyle eleştirirken, 'robot' yorumu yapanlar da oldu👇

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.05.2023

Adam Npc çıktı Rıza Baba!

02.05.2023

Bu pezevenk gerçekten robot amk

02.05.2023

reptilian olmak bunu gerektirir.

TÜM YORUMLARI OKU (13)