Dünyanın Görmezden Geldiği Yemen'deki Çocuk Katliamına Jim Carrey'den Tepki: 'Bizim Müttefikimiz, Bizim Suçumuz'

Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun düzenlediği ve çoğu çocuk 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya, dünyaca ünlü aktör Jim Carrey'den tepki mesajı geldi.

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun geçtiğimiz günlerde Yemen'in kuzeyindeki Sada ilinde, çocukları taşıyan bir otobüse düzenlediği hava saldırısında çoğu çocuk 50 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Suudi Arabistan ise saldırının 'meşru bir askeri eylem' olduğunu savunmuştu. 

Yemen'de çocukların katledilmesine ünlü ABD'li aktör Jim Carrey'den tepki geldi. Carrey, tepkisini Twitter hesabından paylaştığı, ABD ile Suudi Arabistan'ın müttefikliğine dikkat çektiği ve ABD'nin de bu saldırıda suçlu olduğunu belirten mesajla gösterdi.

Carrey, ABD bayrağının bulunduğu füzenin, çocukların içinde olduğu okul otobüsünü vurma anının resmedildiği görsel ile birlikte şu mesajı paylaştı: "Yemen'de 40 masum çocuk bir otobüste öldürüldü. Bizim müttefikimiz. Bizim füzemiz. Bizim suçumuz.”

Carrey'in paylaşımına sosyal medyadan destek mesajları geliyor...

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Araplar kadar aptal bir kavim yok.Petrolleri bitsin mahvolacaklar.Çoğunun ekonomisinin neredeyse yarısı petrol üstüne kurulu,ülkelerinde emperyalistler cirit atıyor,İslam'ı dünyaya ve Türk halkına kötü yansıtıyorlar.Ne yararları var bunların dünyaya ?

18.08.2018

aynı suudi arabistan ypg pyd ye 100 milyon dolar bağış yapıyor, onlar da bizim evlatlarımızı şehit ediyor, hem bizim çocuklarımızı hem de yemenli çocukları katlediyorlar finansmanına hiç girmiyorum bile

18.08.2018

Dinin ahlak ve insanlığı beraberinde getirdiğini sananlar için çok hoş bir örnek. Ama doğru gerçek İslam bu değil 😒 Sorsan herkes dün dünya Müslüman ama yine sorsan kendi dışındaki gerçek Müslüman değil falan 😒 Neyse tey tey de tey tey

İslam'ı Kur'an'dan değil Müslümanlardan öğrenen sözde Ateistlerde bugün.

TÜM YORUMLARI OKU (32)