Jigolo Çetesine Operasyon! Lüks Daireler Kiralamışlar: 'Jigolo Sitelerine Üye Olmuşsunuz'

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde düzenlenen operasyonda 'jigolo' çetesi çökertildi. Biri kadın 5 şüpheli gözaltına alındı.

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan bir ihbar üzerine soruşturma başlatıldı.

İhbarı yapan kişi bir çağrı merkezinden aranarak "Jigolo sitelerine üye olmuşsunuz. Borcunuzdan dolayı haciz başlatacağız. Söylenen miktarda parayı yatırırsanız icrayı durdururuz" diyen kişiler tarafından dolandırıldığını söyledi.

Polis, yaptığı çalışmada şüphelilerin Esenyurt'ta 2 lüks rezidans dairesini kiralayarak çağrı merkezi haline getirdiğini tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları baskında biri kadın 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada çok sayıda bilgisayar, bir miktar uyuşturucu madde, ruhsatsız av tüfeği, 8 bin vatandaşa ait kişisel bilgiler ele geçirildi.

Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler 25 yaşındaki H.B., 22 yaşındaki D.E., 22 yaşındaki H.Ö., 21 yaşındaki M.Ç. ve 23 yaşındaki O.O. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin vatandaşlara ait kişisel bilgileri nasıl ele geçirdiği ile ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.

Olaya ilişkin görüntüler:

Meteoroloji Uzmanı Duyurdu: Sıcaklıklar Daha da Artacak
Ahmet Çakar'dan Beyaz TV Yönetimine Zehir Zemberek Sözler: 'Kimsiniz Ulan Siz?'
İsrail, Kara Listeye Alındı: İsrail'den Karara Tepki
İstanbul'da Kahvehaneye Silahlı Saldırı: Çok Sayıda Yaralı Var

Popüler İçerikler

13 Yaşındaki Milli Satranç Oyuncumuz Yağız Kaan Erdoğmuş Dünyanın En İyisi Olarak Anılan Carlsen'i Yendi!
Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi
Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!
YORUMLAR
08.06.2024

lan milletin kişisel bilgilerini e-devlet üzerinden çalanlar oldu her yerde peynir ekmek gibi satılıyor. kişisel bilgileri satan bankacı gördü bu gözler siz halâ nereden buldular diye mi merak ediyorsunuz

08.06.2024

Olmuşsam olmuşum sanane it oğlu deyip kapatmak suçmu ? merak ettim

08.06.2024

aman ne büyük başarı. artık huzurla uyuyabiliriz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ