Jennifer Lopez'in "Yaş 45, Photoshopsuz Leş" Diye Haykıran 14 Fotoğrafı

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. Tabi makyajın da yeri büyük

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.12.2014

Leş yanlış kelime, bence yaşına göre gayet hoş fotoşopsuz da. Şimdi sen de aynı pozları versen fotoşopsuz halin hoş olmaz. En fazla selülitsiz olur, o da gençsen ve kasların sıkıysa. Yani hoş değil bu tarz listeler.

Pasif Kullanıcı
11.12.2014

Hayır kastettiğim "sen" sadece metafordu. Bu ben, o, diğeri fark etmiyor. Kimse zaten fotoşopsuz mükemmel addedilen görüntüye sahip değil. Demek istediğim o. Diğer haberi de görmüştüm ancak pek dikkate alınacak bir liste olduğunu düşünmüyorum. Bu liste de hani o listeye karşılık, dahası sataşma olarak yapıldığı için yorum yaptım. İnsanların fizikleriyle "leş" ya da "üüüf nebçim, olsa da yesek" olarak konuşulmasından oldum olası hoşlanmam. Sen konusuna takılma yani, hatta ben diyeyim ordaki örneğe. :D

19.02.2015

45 yaşında daha iyi olacağını düşünenler yorum yapsın pls, kadının hiçbir kusuru yok karın kaslarını daha yakından görmek isteyenler Google a Jennifer Lopez sixpack diye aratsınlar sonra bir daha yorum yapsınlar. ki dikkatinizi çekersem kadının makyajsız da suratında hiçbir kusur yok, her makyaj yapan kadında görülen şeyler. çekememezlikten ne yapacağınızı şaşırmışsınız.

06.12.2014

Makyajsız hali, birçok ünlünün makyajsız haline kıyasla gayet güzel bence. Fakat fizik...

TÜM YORUMLARI OKU (9)