Jennifer Lopez, Ben Affleck ile Aşkını Resmen İlan Etti: Jennifer Lopez ile Ben Affleck Evleniyor!

Bir dönem 'Bennifer' olarak anılan ve 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ikinci kez evlilik yoluna girdi. ABD basınında yer alan iddialara göre; Dün 52. yaşını kutlayan Lopez'in doğum gününde diz çöken Affleck, sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. Ünlü şarkıcının da 'evet' yanıtını verdiği konuşuluyor. Çift, daha önce de nişanlanmış ancak ayrılık kararı almıştı. Eski nişanlısı Ben Affleck ile 17 yıl aranın ardından yeniden sevgili olan Jennifer Lopez, aşkını sosyal medyadan da resmen ilan etti. İlişkiye başladıkları nisan ayından bu yana paparazzilerin radarında olan 'Bennifer' çifti, aşklarını ilan ettiler. İşte detaylar...

Aşkını İlan Etti

Jennifer Lopez, Ben Affleck ile ilişkisini resmen duyurdu. Lopez, 17 yıl sonra yeniden aşık olduğu eski nişanlısıyla fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

22 Temmuz’da 52 yaşına giren Lopez, doğum günü nedeniyle yaptığı bikinili paylaşımları arasına 48 yaşındaki ünlü aktör Ben Affleck ile öpüştükleri anı gösteren fotoğrafı da ekledi.

52 Yaşında ve Fit

Lopez'in fit vücudunu ortaya koyan fotoğrafları hayranlarının büyük beğenisini topladı.

Hayranları, kendileri de 52 yaşında geldiklerinde Lopez gibi fit görünmek istediklerini söyleyerek ünlü şarkıcıya övgüler yağdırdı.

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu