Jenerikleriyle İzleyeni Etkisi Altına Alıp Asla 'Atla' Butonuna Bastırtmayan Enfes Dizi Introları

Bazı dizi introları dizinin kendisinden çok daha ilgi çekici olabiliyor. Özellikle müziği izleyicide bambaşka hisler yaratan dizi introlarında 'introyu atla' butonuna bir türlü elimiz gitmez. Eğer siz de iyi bir dizi introsuna hayır demiyorsanız, 20 muhteşem dizi introsunu sizler için derledik.

1. Big Little Lies

İntro müziğine mi yanalım yoksa giriş sekansının bu kadar güzel olmasına mı şaşırıyoruz. Big Little Lies her açıdan 'geçilemez' bir intro oluşturmayı başarmış vesselam.

2. Masum

Türkiye'den iyi intro çıkmaz mı diyorsanız henüz Masum'u izlememişsiniz demektir. Haluk Bilginer'li bu suç-gerilim dizisinin introsunu kapatmaya elimiz varmıyor.

3. Person of Interest

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden olan Person of Interest 'hafızamdan silinse de tekrardan izlesem' diyeceğimiz türden bir dizi. İntrosu zaten ortada!

4. Şahsiyet

Türk dizileri arasında gelmiş geçmiş en iyi intro kesinlikle Şahsiyet'e ait! Haluk Bilginer'e Emmy Ödülü'nü getiren bu muazzam dizi her açıdan izleyiciyi yükseltiyor.

5. Westworld

Kesinlikle sıradan bir dizi olmayan Westworld'ün elbette giriş sekansı da sıradan olmayacaktı. Vallahi insanın başa sarıp sarıp izleyesi geliyor.

6. Succession

Müthiş bir aile draması olan Succession'ın 'biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu' diye bağırdığı introsuyla sizleri baş başa bırakıyoruz.

7. Banshee

Her yeni bölümde introsunda o bölüme dair ipuçları barındırmasıyla zaten kendini pür dikkat izlettiren Banshee, ayrıca enfes müziğiyle 'ipucu olmasa da izlerim' dedirtiyor.

8. Outlander

'Böyle biz dizi hangi dahinin aklına gelmiş?' diye düşünmeden edemediğimiz Outlander, aslında introsula ana karakterin ikilemde kaldığı her şeyi bize gösteriyor.

9. Narcos

Pablo Escobar'ın hayatının anlatıldığı Narcos, kesinlikle bu listede olmayı hak eden introlardan. Bak yine Narcos izleyesim tuttu!

10. Rick and Morty

Rick ve Morty'nin en eğlenceli maceralarının bir karması olarak nitelendirebildiğimiz kısacık introda bir bölümden aldığımız hazzı fazlasıyla alıyoruz.

11. Game of Thrones

Dizi müziğiyle başlı başına bir olay olan Game of Thrones'un YouTube hesabına baktığınızda introsunun izlenme rekoru kırdığını rahatlıkla görebilirsiniz. Çünkü öyle bir introsu var...

12. Six Feet Under

Mükemmel görsellerle en iyi dizi girişlerinden biri kesinlikle Six Feet Under, Bu introyu geçmeye eliniz varıyorsa bir kez daha düşünün.

13. The Terminal List

Amazon'da yayınlanan The Terminal List listedeki diğer diziler kadar pek bilinir olmasa da introsunun güzelliğiyle izleyen herkese tekrar tekrar başa sardırtıyor.

14. Vikings

Başyapıt olarak gördüğümüz Vikings dizisine yakışır bir introyla karışınızdayız. Ekranların fenomen dizisi Vikings'i izlemek için en büyük sebep olarak bu introyu göstersek kesinlikle bize katılan kişiler olur.

15. Dexter

Sevimli katilimiz Dexter'ın introsu, aslında Dexter'ın insan öldürmeyi nasıl gündelik bir rutin haline getirmiş onu görüyoruz. Yine de seni seviyoruz Dexter!

16. True Detective

Her sezon bambaşka dedektif kadrosuyla bayıla bayıla izlediğimiz True Detective'in introları asla şaşmaz! Bu introyu geçmeye insanın eli varmaz.

17. Mindhunter

Muhteşem bir dedektiflik dizisiyle daha sizlerleyiz! Seri katillerin nasıl düşündüğüne birebir şahit olup zihinlerine girdiğimiz Mindhunter, kendisi kadar introsuyla da enfes!

18. Çılgın Bediş

Jenerik müziğini hala ezbere bildiğimiz Çılgın Bediş, 90'ların en iyi dizi introsuydu. Dönemine göre şahane bir iş olan bu introyu izleyince insanın geçmişe dönesi geliyor.

19. The Walking Dead

En iyi diziye elbette en iyi intro yakışırdı! Ekranların sezonlar süren dizisi The Walking Dead, introsuyla dizide yaşanılan tüm o korku ve çaresizliği enfes bir şekilde yansıtıyor.

20. Dark

İşte bu intro bir başka! İlk izlediğimizde anlam veremesek de Dark'ı birkaç bölüm izleyen herkes bu intronun aslında neler anlattığını anlar. Tabii biraz kafa yormuyor değil!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Mizahın Tepe Noktası Olarak Görülen Netflix Dizisi 'Cunk on Earth'ü İzleyenlerden İlk Tepkiler Gecikmedi!
Netflix Türkiye’de Şubat Ayında Yayımlanacak Olan Yeni Dizi, Film ve Belgeseller
Geri Döneceği Konuşulan Efsane Kanal CNBC-e'de Yayınlanmış 20 Yabancı Dizi

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
04.02.2023

Introsunu atlamadığım tek dizi Şahsiyet'tir. Bence muhteşem ve havalı bir girişi var dur birkaç kez daha izleyeyim.

04.02.2023

Arka arkaya tüm bölümleri izleyen psikopatlara selam olsun nereye geçmiyosunuz ya 🤥🤥

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ