Jehan Barbur'un İsmail Küçükkaya'dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Eda Demirci'ye Sorduğu Soru Tepkilere Neden Oldu

Böyle durumlarda söylediklerimize ekstra dikkat etmek gerekiyor.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın hayatını birleştirdiği Eda Demirci, 2018 yılında şiddete uğradığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Çift, 2020'nin Ocak ayında da boşanmıştı.

Bu iddialar haliyle gündem olmuş, Küçükkaya da tepki toplamıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Eda Demirci, katıldığı bir programda şiddetin detaylarını ve yaşadığı zorlu süreci anlattı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Size burada detaylarını anlattık;

İsmail Küçükkaya'nın Eski Eşi Eda Demirci Ünlü Sunucuyla İlgili Korkunç Şiddet İddialarında Bulundu

Yeniden gündeme gelen bu olayın ardından da İsmail Küçükkaya'ya yönelik tepkilerle birlikte sanatçı Jehan Barbur'un Eda Demirci'ye sorduğu "Niye boşandıktan sonra?" sorusu eleştirilere neden oldu.

@abyssoss_

@ArtKdeli

@RayMalifalitiko

@lemonsaresad

@ruyabnike

@iremianna

@jezecim

Tepkilerin ardından da Twitter hesabından bu açıklamaları yaptı.

Siz ne düşünüyorsunuz? 

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR

Hanımefendi doğru bile söylüyor olsa, zamanında darp raporu almadığı ve evliliğini sürdürdüğü için ortada ispatlanmış bir suç yoktur. Dolayısıyla eğer sağduyu sahibi bir kişiyseniz, körü körüne linç yapmamanız gerekir. Ama ne yazık ki bizim insanımız sapla samanı fazlasıyla karıştırıyor.

Açıkçası inanmıyorum doğru olduğuna. Darp raporu yok şikayet yok hiç bir şey yok. Kocasından çok korkan bile gidip bunlardan birini mutlaka yapıyor. Bir de millet İsmail Küçükkayadan korkuyormuş. Yaw kim bu ? İktidar yanlısı biri olsa tamam torpille bir şey yaptırır dicem de adam muhalif. Tamam parası vardır gücü vardır da o kadar değil ya. ya abartıyor ya karalama. Bence doğru sormuş jehan babur. Hassas bi konu diye duyar kasmaya gerek yok. Her beni dövdü diyen haklı olursa iftiralardan geçilmez ki ortalık

16.06.2020

amaaan yine bi gereksiz duyar. aq bu kadınlara da artık laf söylemeye gelmiyo. ne kadar güzelsin desen bile içinden cımbızla art niyet arar oldular. kadın sormuş neden şimdi diye. merak etmiş olamaz mı? çünkü normalde olay zamanı ya da boşanma sırasın ki hakim de sebebini sorar, o zamanlar bunlar konuşulur. normal olan değil ki bunu sonradan çıkıp da tv de anlatmak. hatta bunu anlatmak da normal değil bana göre. iki kişinin arasındaki olay. mahkemeye de intikal etmiş. sonuca da ulaşmış. bana ne senin evindeki mevzudan. otur bi de kitap yaz şöyle şiddet gördüm diye. insan seçme konusunda yeteneksizsen biz napalım.

TÜM YORUMLARI OKU (37)