Jeffrey Epstein Dosyasındaki Skandallar Açıklanmaya Devam Ediyor! Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Kurduğu 'İstismar adası' ile yüzlerce kadın ve çocuğa istismarda bulunduğu iddia edilen ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'in cezaevinde intihar etmesi sonrası gizliliği kaldırılan adli belgeler yayınlanmaya devam ediyor. 

Açıklanan belgelerde Epstein adasına giden İngiliz Sarah Ransome'un çeşitli bürokratlar ve devlet adamlarının da skandala karıştığı yönündeki iddialarının yanı sıra, adadan çeşitli görseller de yer alıyor. 

Amerikalı milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'in kadınlara ve kız çocuklarına cinsel saldırıda bulunduğu 'istismar adası' ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı.

Adada bulunduğu dönemlerde çektiği fotoğrafları mahkemeye sunan İngiliz Sarah Radsome'ın iddiaları arasında, adada kalan genç kadın ve erkeklerin yanı sıra, Epstein'ın Prens Andrew, Bill Clinton ve Richard Branson'ı kaydettiği seks kasetlerinin bulunduğuna ilişkin bilgiler yer alıyor.

Independent Türkçe'de yer alan bilgiye göre, 2006 yılında 22 yaşındayken Epstein adasına götürüldüğünü söyleyen Ransome, orada Epstein ve diğer erkeklerle cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını anlattı.

Fotoğraflar arasından Ransome'un Epstein adasında olduğu görülüyor.

Görüntüler arasında Jeffrey Epstein'in eşi olan ve istismar olaylarında Epstein'e yardım ettiği belirtilen Ghislaine Maxwel'in de adada çekilen fotoğrafları yer alıyor. Mahkemede adaya nadiren gittiğini söyleyen Maxwel'in iddiaları fotoğraflar sonrası çürütüldü.

Adli belgelerde yer alan ve İngiliz gazetesi Daily Mail'de yayımlanan diğer fotoğraflarda, 2006 yılında bir grup kız Epstein'ın evinde yazlık kıyafetleriyle görülüyor.

Başka bir fotoğrafta Epstein ATV sürerken,

diğer fotoğrafta eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'in sağ kolu Peter Mandelson'la birlikte görülüyor.

The Times gazetesinde yer alan bilgiye göre, Sarah Ransome, 2016 yılındaki e postasında 'Arkadaşım Clinton, Prens Andrew ve Richard Branson'la cinsel ilişkiye girdiğinde Epstein olayları ayrı ayrı videoya kaydetti' ifadelerini kullanıyor.

Ransome'un iddiaları arasında, Epstein'in New York'taki evinde eski ABD Başkanı Donald Trump'un bir arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği yönünde ifadeleri de yer alıyor.

Kaynak: Independent Türkçe, Daily Mail,  The Times

İlgili haberler 👇

Jeffrey Epstein’in Kurduğu ‘Pedofili Adası’ Skandalında Türkiye Detayı: "Çocukları Kaçırıp ABD'ye Götürüyordu"
Cezaevinde İntihar Eden Pedofili Suçlusu Jeffrey Epstein Davasında Adı Geçen İsimler Açıklandı
Pedofili Suçlusu Jeffrey Epstein Davasında Stephen Hawking'le İlgili Grup Seks İddiası Ortaya Çıktı!
Pedofil Milyarder Jeffrey Epstein Aslında Ölmedi mi? Otopsi Raporundan Gelen Fotoğraf Kafaları Karıştırdı

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
11.01.2024

bu işi hala bir magazin haberi gibi yorumlayanlar var. bu bile insanlık suçu sayılmalı diyebileceğimiz kadar dehşet bir konu. yani bunun magazinel dille yorumlanmasından bahsediyorum. bu olayın kendisi, içerdiği vahşet, bakınız vahşet diyorum, pislik, suç, falan filan çok eksik kalır, örneklendirmek bile ruhuma ağır geliyor. bunlar bazı ülkeleri geliştirmeyerek, insan gibi görmeyerek petrolünü, gazını, bebeklerini, insanlarını çalmışlar, savaşlarla zulmetmişler, vahşeti yaşatmışlar. sonra instagram hesabı açıp süslü kıyafetleriyle milyon takipçiye ulaşmışlar, şarkı yapmışlar milyar dinlenmiş. saçını boyadığı renge boyanmışsınız. siz bu düzene alet oldukça, bunun bir parçası oldukça bu vahşete hesap soracak kimse olamayacak. hz.insan dediğimiz eşref-i mahlukatın akıbetini hayra çıkaracak düzen kurulacaktır. tarafınızı seçmek sözde kolay gibi gözükse de hiç kolay olmayacak, önce kendi nefsime söylüyorum doğru seçim için kendimizi hazırlayalım.

11.01.2024

Aynen. Tam insanlar bundan daha evil olamaz dediğimde bi bakıyorum oluyor. Bu kadar iğrenç filty insan varken cennete çan eğrisinden rahatça gireriz gibi geliyor.

11.01.2024

çok karışacak ortalık

11.01.2024

Karıştı bile. Çok can yanacak. İnşallah.

11.01.2024

Bu da Amerika'nın Adnan Oktar'ı herhalde.

TÜM YORUMLARI OKU (10)