Japonya'da Otomatlarda 'Kurutulmuş Böcek Cipsi' Satılmaya Başlandı

Japonya'da artık otomatlardan kurutulmuş böcek alınabiliyor. Nagano eyaletinde başlanan uygulamada otomatlarda artık siyah akrep, çekirge, tırtıl, ipek böceği, orman böcekleri 18 farklı seçenek satılıyor.

Japonya dünyanın en çok otomat bulunan ülkesi ve satılan böcek cipslerinin fiyatı 1000 yen (130 TL) ile 2600 yen (340 TL) arasında değişiyor.

İşte o otomatlar: 👇

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.06.2022

esasında en yüksek ve kaliteli protein bunlarda var imiş amma velakin insanlık alışmadığı için tüketmiyor.yoksa istakoz karides tavuğun bacağı kelle dil yerken iğrençlik adına bir fark yok ...hee banada kimse yediremez diyemiyecem aç kalırsan pabuçlarını bile kemirirsin çünkü ..

18.06.2022

bok yiyin emi

18.06.2022

onun da kurutulmus cesitleri yakinda otomatlardaki yerini alir

18.06.2022

Nasil onyargili bir milletiz hakkaten, .ok yesin diyen bile olmus. Kardesim farkinda misiniz, denizde yasayan karides gibi onlarca bocegi mis gibi gomuyoruz ama kimse 'lan karides bir bocektir yenir mi' demiyor. Cunki boyle alismisiz. Kulturumuzde olmayan herseyi alayla dışlıyoruz. Adamlarin kulturunde deniz bocegi yemek oldugu gibi kara bocegi yemek de var, bunu yuzyillardir da yapiyorlar, yeni baslamislar gibi tepki neden?

TÜM YORUMLARI OKU (11)