Japonya'da Meydana Gelen Jebi Tayfununun Şiddetini Gözler Önüne Seren Görüntüler

10'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Jebi Tayfunu vatandaşların kameraları tarafından kaydedildi. Son 25 yılın en şiddetli tayfunu olarak nitelendirilen Jebi Tayfununun ne kadar şiddetli olduğunu da kaydedilen bu görüntülerden anlamak mümkün.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
06.09.2018

tayfun var, deprem var, tsunami var hic bir yerde olmayan nukleer felaketler var. ama baska acidan dusununce toplum bilinclerinin ve birliklerinin bu kadar kuvvetli olmasida bu felaketlerin sonucu olabilir. demircinin kor halde dovdugu demir gibi ne kadar cok darbe olursa o kadar sikilasip o kadar kuvvetleniyorlar. bizdede tam tersi cumhuriyetin 80 yildir sagladigi savassiz ozgur ortamin getirdigi bir rehavet var. elimizdekilerin degerini bilmiyoruz, laikligin getirdigi din ozgurlugu icinde seriat pesinde kosuyoruz, birbirimizi yiyoruz. keza turkleri taniyan japonlari bize yonelttigi en buyuk elestiride bu, toplumsal birligimizin ulus bilincimiz cok zayif. turk topluma olarak aile ve akraba baglarimiz cok kuvvetli ama bunun disinda nerdiyse mahalle mahalle birbirimizden ayrisacaz, dusman olacaz.

06.09.2018

Japonya yatırın üzerinde kurulu sanırım.

06.09.2018

yatir uzerine degil, pasifik ates cemberi uzerine kurulu. avrasya ve pasifik, dunyanin en buyuk kita plakasiyla, en buyuk okyanus plakasinin tam carpisma noktasinin uzerinde bulunmak en buyuk depremlerin, tayfunlarin, tsunamilerin ve volkanik patlamalarin tam uzerinde bulunmak demektir. depremlerin, tsunamilerin ve volkanlarin nedeni belli, keza dunyanin en buyuk fay hatti uzerindeler, tayfunlarin bu kadar guclu olmasida dunyanin en buyuk kitasi ve en buyuk okyanusunun arasindaki sicaklik farkinin sonucu. ibn-haldun un dedigi gibi cografya kaderdir. olaylarin nedenleri hurefelerde aramayi birakin artik.

Pasif Kullanıcı
06.09.2018

Adamlara her hafta bir doğal afet oluyor.ya deprem ya sel ya tusunami yada kasırga.Gel görki gene toparlanıp kaldıkları yerden devam ediyorlar.Kimsede çıkıp dış güçler bok işler Allah ın işi ilahi takdiri diyip yan gelip yatmıyor amk.Gerçi adamlar zaten ataist :)

06.09.2018

aynen dün hokkaido adasinda deprem oldu 6 siddetinde

TÜM YORUMLARI OKU (8)