Japonya'da İki Yaşındaki Çocuğa Saldıran Aslan

Japonya’daki hayvanat bahçesinde aslanı izleyen küçük çocuk bir an arkasını aslana dönünce, pusuda bekleyen aslan çocuğa doğru koşarak hamle yaptı. Neyse ki arada koruma camı vardı ve çocuğun aslana yem olmasını önledi.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
05.06.2016

Neden komik bulundu? Neden o hayvan o camın ardında? Neden ona insanların, kendilerini iyi hissetmesini sağlamak ve merakını gidermek gibi görevler atfedilmiş? Neden o parmaklıkların ardında olmasına karşılık olarak yalnızca karnının doyması yeterli bir mükafat olarak görülmüş? Neden doğal ortamında yaşamak doyasıya koşup rüzgarı hissedebilmek ve kendi türünden canlılarla arkadaşlık yapmak hakları elinden alınmış? Biz, insanlar ne yapıyoruz?

05.06.2016

karşısında hareketli bir canlı var eli kolu oynuyor.saldırmayıp napacaktı?bir de korkunçlu gerilimli gibi müzik koymuşlar te allaam ya.aslan la o aslan kafese koyulunca iç güdüleri yok mu olacaktı?kaldı ki yüzlerce yıldır insanlarla yaşayan evcil kediler bile hala avlanma iç güdüsüne sahip.yaptığı hareket de klasik kedi avlanma pozisyonu,canını yediğim <3 seni oraya kapatanlar o çocuğu da oraya götüren geri beyinliler utansın..

05.06.2016

iyi cam'a vurdu diye, aslan'ı öldürmemişler.

TÜM YORUMLARI OKU (14)