Japonların Başka Bir Gezegenden Olabileceğinin Kanıtı 10 Aşırı Tuhaf Moda Akımı

İster yemek yeme alışkanlıkları olsun, ister müzik ve moda zevkleri olsun Uzak Doğulu kardeşlerimizin bizden çok farklı şeylerden haz aldıkları ortada. Sizler için Japonya'dan derlediğimiz bu alışılmadık eşyalara ve modalara şaşırmamak elde değil!

1. 'Decora' modası 90'lar ve 2000'ler tarzını, çocuksu bir giyim tarzı ile birleştirip aşırıya kaçan bu süslenmeye eviriyor.

2. 'Ganguro' Uzak Doğu'da genelde beğenilen beyaz tenin aksine aşırıya kaçmış bronzluk ve beyaz makyaj modası demek. Buna açık renk saç ve parlak aksesuarlar da ekleniyor.

5. Yüz gerdirmek için kullanılan, korku filmi havasında maskeler. Örneğin bu maskeyi takıp yüzünüze egzersiz yaptırabiliyorsunuz.

6. Kelime anlamı beyaza boyanmış olan 'Shironuri', giyim tarzı ne olursa olsun vücudun beyaza boyanması ya da eldivenlerle gizlenmesini içeriyor.

7. Bu göz kapağı egzersiz aleti sayesinde, Asyalı vatandaşlar herhangi bir cerrahi operasyon yapmadan katlanan göz kapaklarına sahip olmayı amaçlıyor.

9. Sıra dışı alet anlamına gelen 'chindogu'lardan biri ise ruj sürme çerçeveleri. Japonlar günlük sorunları için bu tür pratik çözümleri kullanmayı seviyor.

10. Geçtiğimiz ay cosplay'ci Yui Okada tarafından kullanılan meme askılı sırt çantaları, hem meme detaylarını ortaya çıkarıyor hem de sırt çantasına yeni bir soluk getiriyor.

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
17.06.2018

Şaka maka bu Japon ve özellikle Güney Kore kızları çok güzel. Gözlerinin iriliği olsun, bazılarının çekik ve alımlı bakışları olsun başta da ciltlerinin pürüzsüzlüğü ve genç kalabilmelerine hayranım. Renkler ve zevkler tartışılmadığı gibi nasıl bazı insanlar sarışın Slavlardan, diğer kesimler esmer ve kemiksi latin kadınlarından hoşlanıyorsa benim biricik tercihim bu kadınlar olacaktır...

18.06.2018

asyalilari bende çok severimde ama estetik makyaj da zirveler resmen hepsinin gozleri iri diyil geneli esmer o beyazlatici kremlerine bayiliyorum resmen mende esmerim oyle beyazliyorlar ki sasib kaliyosun

Pasif Kullanıcı
18.06.2018

ya teknoloji ve insanlar için kolaylık yapmada 1 numarasınız ama Allah aşkına bu nedir yani?!👎

18.06.2018

bu da bunların arizona kertenkeleleri. bide bizim tuvalet oturuşunu yaparlarsa tam olur

TÜM YORUMLARI OKU (14)