Japonlar, Twerk Dansı Yapan Robot İcat Etti

Japonlar bilim ve ilim alanında dünyaya çoğu zaman örnek olurken, son buluşları Twerk dansı yapan robot pek olmadı gibi.

Japon bilim adamları tarafından test süreçlerinden defalarca geçirilip, gerçek twerk yapan kızların popolarından örnekler aldıktan sonra kodlamalarını birebir uyarlayan Japon’lar, sonunda amaçlarına ulaştı. Toplamda 747 gün süren çalışmalarda ortaya Twerk Robot 1.0 çıkıyor.

GERÇEK İNSAN KALÇASI ÜRETİMİ

Videoyu izlediğinizde ilk olarak kalçanın nasıl yapılacağının plan ve projesini çizen Japon’lar, ardından hızlı bir şekilde şekillendirmeye geçiyorlar. Gerçek insan kalçasına benzeyen malzemelerden üretilen bu robot ilerleyen zamanlarda daha da geliştirileceği bekleniyor.

Şuanlık sadece ayaklar ve kalça ile verilen komutları yerine getiren Twerking robot , videonun sonlarına doğru çok tutulduğunu ve satışa çıkartıldığını gösteriyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Japon’ların ilginç buluşu Twerking robotu izleyelim.

TWERKING ROBOT – VİDEO

Basement Jaxx - Never Say Never ft. ETML

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
02.01.2015

İşte bu yüzden seviyorum japonları

04.04.2015

ne gerek var boyle seylere aq

25.07.2014

Hey allamm.. O kadar çoklar ki, biri düşünmese diğeri düşünür abuk subuk işleri. O teknolojiye yatırdığınız parayla twerk'in kralını yapan hatun kişiler bulursunuz yahu. Neese, yapmışsınız bikere, hayırlı olsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ