Jakuzide Video Çekip ‘Lan Fakirler’ Demişti: AK Partili Yeniden Aday Oldu

2020 yılının Temmuz ayında jakuzide video çekerek “Lan fakirler, beni rahatsız etmeyin tamam mı? Biraz keyif yapıyorum” diyen Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, tepkiler sonrası istifa etmişti. Videonun üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra Saraç, siyasete atılmak için yeniden harekete geçti. 

Saraç'ın, AK Parti'den Belediye Meclis üyesi adayı olduğu öğrenildi.

Videonun detayları haberimizde

AKP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı'ndan Jakuzide Tepki Çeken Sözler: ''Lan Fakirler! Oğlum Beni Rahatsız Etmeyin''

AK Parti'nin 2020 yılında Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı olan Mehmet Selim Saraç, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde AK Parti'den Belediye Meclis üyesi adayı oldu.

Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, jakuzide çektiği videoda, "Lan fakirler! Oğlum beni rahatsız etmeyin” ifadelerini kullanmış ve sosyal medyada hızla yayılan video sonrasında eleştirilen odağına oturmuştu. Saraç, çektiği videoya tepkiler üzerine görevinden istifa etmişti.

31 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 37 gün kala, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde AKP’nin meclis üyeliği için aday olan Saraç sosyal medyanın yeniden gündemine oturdu.

Es Geçmedi! LeMan'dan Dikkat Çeken Murat Kurum Kapağı: 'Nalet Olsun Bu İçimdeki İmar Sevgisine Bee...'
Adnan Oktar Davasında Yeni Gelişme: Mahkeme Değişti

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
23.02.2024

Urfa için farketmez.

23.02.2024

anadan babadan aşiret piçi.. görgüsüz terbiyesiz içten pazarlıklı bir ailede feodal kurallar ve silah eşliğinde "yetişmiştir" farklı bir durum beklenemez.. yürü ya kulum!

23.02.2024

amk maymunu

TÜM YORUMLARI OKU (13)