Jahrein ve Ünlü Yayıncı Levo'nun Eşlerine Yemek Yemeye Gittikleri Büfede Yapılan Güpegündüz Taciz Kamerada

Antalya'da sokak lezzetlerini deneyip bununla alakalı bir vlog çekmek isteyen Jahrein'in eşi Selin Sonuç ve Levo'nun eşi Bahar Balım'ın oldukça rahatsız edici anlar yaşadı. Eşleri dışarıda beklediği sırada sipariş vermek için içeri giren ikili tacize uğradı ve bu anlar kameralarına da yansıdı.

Jahrein ve Levo Antalya sokak lezzetlerini denemek ve ortaya da eğlenceli bir vlog koymak için kamera karşısına geçtiler.

Bu videoda onlara eşleri Selin Sonuç ve Bahar Balım da eşlik ediyordu.

Ancak keyifli bir gün geçirmeyi hedefleyen dörtlünün başına gelenler sinirleri zorlayan cinsten oldu.

Yaşanan taciz olayının ardından ise Selin Sonuç ve Bahar Balım'ın eşleri ile birlikte yaptıkları açıklama ise şu şekilde oldu. 👇

Bu tatsız olaya gelen yorumlar ise şu şekilde. 👇

👇

İkiliye bol bol destek mesajları gelse de...

Durumun hit almak için kullanıldığını düşünenler de yok değildi.

👇

Kimileri ise taciz olayının 'büyütüldüğünü' düşünüyor.

Levent "Levo" Balım daha sonrasında yaptığı bir açıklama ile olayı gerçekleştiren personelin işine son verildiğini açıkladı.

Selin Sonuç ve Bahar Balım'a bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.

İlginizi Çekebilir

Jahrein'in Takipçileri SAÜ Fest ile Gündeme Gelen Sakarya Üniversitesi Hakkındaki Gerçekleri Anlattı
Blade Runner İzleyen Herkesin Oynaması Gereken ve Oyuncuları Distopik Dünyalara Götüren 10 Oyun
GTA: San Andreas Oynayan Herkesin Anında Hatırlayacağı Birbirinden İkonik 8 An

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
23.05.2022

Benzer anlamdaki söz öbeğinden örnek vereyim misal iltifat etmek için güzel bir kadının yüzüne karşı "erik gibi kütür kütürsünüz" mü dersiniz? Hayır. Yanınızdan geçip gittikten sonra arkasından bakıp içinizden dersiniz.

23.05.2022

Olayı büyütmeyin her şeyde bir bit yeniği aramayın! Şu sosyal medyanın getiresi varsa götüresi de bir o kadar var. Üstünü kapatmıyorum ama insanlar bazen bazı kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyor bu yüzden yanlışa yanlış diyin kibar bir şekilde belki de karşınızdaki gerçekten iyi niyetli. O kadar algı yapılıyorki ne kamerayla video çekebiliyoruz, ne küçük çocuk sevebiliyoruz ne de iletişim kurabiliyoruz. Asansörde karşı karşıya gelsen ne bakıyorsun? oluyor. Abartmayın bu kadar her şeyi de bir zahmet. Suç net olmadıkça yaygara yapıp insanları mağdur etmeyin!

23.05.2022

Böyle durumlarda senin gibi bekarların yapması gereken sey biraz empati. Yarıj öbür gün eşine,sevgiline biri sen de az çıtır değilsin diyince de bu tepkiyi verebiliyorsan zaten gavatsındır, ona yapıcak bi şey yok.

25.05.2022

Maşallah bizim millette o kadar empatik bir millet ki evli kadınlara "çıtır çıtırsınız maşallah"diyen (parmağında ki alyanstan da evli olduğunu düşündüğüm) bir lavukla empati yapıyor. Şimdi yalan değil kadınlar levo ile jahrein nin eşleri olduğu için bu kadar ses getirdi ama sosyal medya birşeyi de normalleştirmeye çalışmayın be. Bakın iltifata vesaire karşı değilim mesela adam efendice maşallah sizde çok güzelsiniz tarzında birşey söyleseydi abes kaçmazdi sonuçta adam efendice iltifat etmiş olurdu ama kıtır kıtır çıtır çıtır kütür kütür ne

TÜM YORUMLARI OKU (18)