Jahrein, Kürdistan Açıklamasıyla Gündem Yaratan Ezhel'e Yüklendi: Fino Köpeği Benzetmesi Geldi

Ünlü rapçi Ezhel geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Kürdistan'ın Başkenti Ankara'dır' açıklamasıyla gündeme oturmuştu. Bu ve devamındaki açıklamalarıyla büyük tartışma yaratan Ezhel'e bir eleştiri de Jahrein kanadından geldi. Jahrein Ezhel'e yüklenirken rap camiasını da bundan azade bırakmadı.

Ezhel geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü.

Kendi Partisini Kuracağını Söyleyen Rapçi Ezhel'in "Kürdistan'ın Başkenti Ankara'dır" Sözü Tartışma Yarattı!

Ezhel'in Kürdistan açıklamaları daha önce de kendisini eleştirmiş olan ünlü yayıncı Ahmet "Jahrein" Sonuç'un da radarındaydı.

'Bu köpeğin ne olduğunu çok iyi biliyordum' diyerek sözlerine devam eden Jahrein Almanya'da yaşayan Ezhel'in bu ülkede kabul görmek ve barınabilmek için silahla poz veren rapçilerle yakınlaştığından bahsetti.

Sonrasında eleştirilerinin doğrudan Massaka ve Killa Hakan'a olduğunu da açıkça söyledi.

'Biz bu adamın ne olduğunu söylemeye çalıştık' diyerek durumu belirten Jahrein milliyetçi yönlerine şarkılarında da bol bol yer veren Killa Hakan ve Massaka'yı zamanında uyardıklarını, şimdi ise yanlış yaptıklarını kabullenip özür dilemeleri gerektiğini söyledi.

"Ezhel fino köpeği sınıfına giriyor."

Kendisi de bir dönem Almanya'da yaşamış olan Jahrein burada karşılaştığı davranışlardan bahsetti. Avrupalıların 'sen o Türklerden değilsin' davranışları karşısında bir kısım insanın bundan hoşnut olduğunu, kendi tabiri ile 'fino köpeği gibi kuyruk sallamaya başladıklarını' söyleyen Jahrein Ezhel'in de fino köpeği olduğunu söyledi. Aynı zamanda Avrupa'nın ikiyüzlülüğünden de dem vurdu.

Ezhel ise kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından Twitter hesabından hayli uzun bir açıklama paylaştı.

Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce Jahrein eleştirilerinde ve Massaka ile Killa Hakan'a yaptığı çağrıda haklı. mı? Buyurun yorumlara.👇

İlginizi Çekebilir

Jahrein Yayınında Yeni Şüpheli Bit Hareketlerini İfşa Etti: Temiz Twitch'te İkinci Perde mi Başlıyor?
Jahrein'in Twitch Yayınına Katılan Kısmetse Olur Çalışanı, Programı ve Yarışmacıları İfşaladı!
Jahrein Canlı Yayınında Kısmi Felçli CHP Milletvekili Deniz Baykal'ı Taklit Etti

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
23.01.2023

Bu ve bunun gibiler rapçi falan değil sadece kitleleri kontrol etmek için (müziğin bunda payı büyük) kullanılan satılıklar. Neden mi? Eskiden yapılan parçalar da rap müzik savaşlar,suç,adaletsizlik vb konuları ele alırdı (elbet te eğlencelik parçalar da vardı) ama günümüzde bu yok. herhangi bir genci alın şu adımlarla çakma rapçi yapabilirsiniz. Autotune vb yazılımlarla sesi değiştir (sahnede de playback) sonra klipte bolca kadın, lüks markalar/arabalar vs kullan, sözlere de arada polis,ghetto vs sıkıştır al sana rapçi (sözde) nerede topluma bu amına kodumun sistemine karşı durmayı öğütleyen parçalar? yok! Neden yok? bazı patronlar öyle istedi diye. Çünkü o patronlarında tasmasını tutan birileri var. işte rap müzik o patronların arkasındakilere kadar dissliyordu bir zamanlar. dinleyecekseniz eskileri ve eskiden bu yana kendini bozmayan adamları dinleyin gerisi boş belki önceden fark etmediğiniz sözler olmuştur.

23.01.2023

Rap müzik dinlemem Ezel'i de hiç dinlemem. Birkaç kez çıplak sesle söylediği türkülere denk gelmiştim ona dayanarak söylüyorum, sesi müthiş birisi. Autotune kullanıyorsa yazık ediyormuş kendine.

24.01.2023

Konu umrumda değil sadece bu dombiliyi başımıza Allah ettiniz bir şekilde gündemde kalmayı başarıyor konuşmaktan başka bir vasfı da yok tek amacı hakaret polemik

29.01.2023

ezhelden bağımsız, jahrein ne zaman konuşsa kusasım geliyor. hele silahlı herifler dedikten sonra kıvırıp killa abi ben sana demiştim diye döndürmesi xd

TÜM YORUMLARI OKU (6)