Jahrein'in Ali Babacan'ı Ağırlayacağı 'Çok Sert' Yayının Tarihi Belli Oldu

Bir siyasetçi daha Twitch yolcusu. Sinyalleri önceden verilmiş olan Jahrein ve Ali Babacan yayınının detayları netlik kazandı.

Siyasiler Z kuşağına ulaşmak için her yolu deniyorlar.

Önümüzdeki seçimler için çok ciddi bir potansiyel seçmen manasına gelen Z kuşağına erişebilmek için siyasetçilerin ilk tercihlerinden biri de Twitch oluyor. Ana akım medyanın baskısı ve kalıplaşmış soruları olmadan kendilerini anlatma ve soruları yanıtlama imkanı buluyorlar.

Bu süreçte pek çok siyasi isim Twitch yayınlarına katıldı.

Bunlar haricinde siyasi partiler de espor müsabakaları ve çeşitli programlar ile Twitch'te yer alıyorlar. Bunun son örneği ise Ahmet 'Jahrein' Sonuç'a konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Geçtiğimiz günlerde  Ak Gençlik'in düzenlediği espor müsabakası da çok konuşulmuştu.

👇

AK Gençlik Espor Turnuvasının Finaline Katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Esporu Desteklemeyi Sürdüreceğiz.”

👇

Kemal Kılıçdaroğlu ve Jahrein'in Canlı Yayını 300.000'den Fazla Kişi Tarafından Canlı İzlendi

Şimdi ise sıra Ali Babacan'da.

Daha önce Jahrein'in yayınına katılmak istediğinin mesajını vermiş olan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ünlü yayıncı ile bir yayın gerçekleştireceği kesinleşmiş, ancak tarih konusu netleşmemişti.

Jahrein Ali Babacan'ı uyarmıştı.

Bir yayın esnasında Deva Partisi ve Ali Babacan'a dair fikirlerini beyan eden Ahmet Sonuç Ali Babacan'ı konuk alması durumunda yayının çok sert geçeceğini söylemişti. Bu sözler de cumartesi günü gerçekleşecek olan yayının merakla beklenmesindeki bir diğer etken.

İlginizi çekebilir:

Yapmıyorum Diyen Yalan Söyler! The Sims Oynarken Türlü Entrikalar Çeviren Oyuncuların İtirafları
Bu Oyunun Adını Daha Çok Duyacağız! Türk Yapımı Bilim Kurgu Oyunu Angelic'e İlk Bakış
Türkler Tarafından Yapılan ve Okuduğunuzda Sizi Tebessüm Ettirecek 13 Oyun İncelemesi

Popüler İçerikler

Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Paylaşımı Neden Sildi? Yarım Milyonluk Lüks Saate “Helal Para” Savunması
YORUMLAR
09.06.2021

teknoloji çağıyla biraz tembel olduk ama artık isteyen kişi bir kamerayla milyonlara ulaşıyorya artık iletişim daha hızlı yayılıyor. Ülkede yalanlar dolaşıyor ve bu iletişim hızına yetişemeyen ne yazık ki geride kalıcak.

09.06.2021

internet yayıncıların bir yandan destekliyorum ama bir yandan da aşırı sakıncalı buluyorum. Televizyonların devrini bitirdiler. Saçma sapan reklamları izlemek zorunda değilsin istediğini açıp izliyorsun Tv kanalları internet yayıncıların eline bakar oldu. Kalıplaşmış kanal ağalarını tahtlarından ettiler. Kötü yanı da önün gelen yayın yapmaya video yapmaya başladığı için kalite yerlerde.O yüzden ne tv ne de bu yayıncıları izliyorum. Bu elemanı da övdüğümden değil. Zaten internette bildiğim kadarıyla boş boş iş yapyırlardı.

önüne gelen yayın yapınca kalite yerlerde oluyor kurmak için 0 iq gerektiren bir cümle işini iyi yapan da vardır kötü yapan da hangisini izleyeceğin tercih meselesi sen kalitesiz izlemeyi tercih etmişsin

TÜM YORUMLARI OKU (4)