Jahrein Başına Gelen Dolandırıcılık Hikayesini Anlattığı ve Linç Yemesine Neden Olan 500 TL Tweetini Açıkladı

Jahrein geçtiğimiz günlerde attığı ve çöp karıştıran bir kadına 500 TL verdiğini söylediği tweeti nedeniyle büyük tepki çekmişti.

Jahrein attığı tweette, 'Bizim burada çöp karıştıran bir kadın vardı. Yanında da ufak kızı. Yüreğim burkuldu. Onuru kırılmasın diye yanına gidip çaktırmadan 500 TL verdim. Utanarak aldı ve gitti. Aynı günün akşamı yine aynı çöpü karıştırıyordu' demişti.

O tweetten sonra ise tepkiler geldi.

Jahrein de o tweetini açıklamak zorunda kaldı ve 'Başıma gelen bir dolandırıcılık hikayesini anlattığım tweetti o' dedi...

Jahrein o kadının taktiğini de ifşa etti. Temiz poşetin içinden altığı ekmeği yiyerek çöpten bulduğu ekmeği yiyormuş gibi gözüken kadının farklı farklı yerlerde aynı taktiği yaptığını dile getirdi.

İşte Jahrein'in o videosu: 👇

Kaynak: @jahreindota

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR

Yeter ne her gün bunu görmekten bıktık. Yayıncılığı ile uğraşmak yerine tutturdu milletvekili olacağım diyor. Adam üniversiteyi bile bitirmemiş.

23.11.2021

Üniversiteyi bitirmemiş dediğin, 4 yıl biyokimya ve moleküler fizik okuyup, sadece tezini yazmaması. Onu da kendi isteğiyle yapmadı, çünkü meslek olarak yapmak istediği bu değildi, ne de çok altı olmayan konuşmalar yapıyorsunuz ya. Milletvekili adayı olacak olmak seni niye geriyor, adam istediğini yapar, kara para aklayanlara müdahale etmeyen bir Twitch gerçeği olduğundan, yayın açmıyor Twitch'te, bütün ülkenin haberi oldu, sevmiyorsan oy vermezsin zaten bu kadar basit, kimse zorlamadı ki seni, illa bir şeylerin hater'ı olmaya çalışmayın.

24.11.2021

adam geldı kucagında cocuk elınde posette bı kagıtlar falan, abı ıhtıyacımız var, gel 3 saat mutfakta yardım et yarı gunluk para vereyım dedım rahatsızım dedı, hanımın ozaman aksam temızlıgıne yardım etsın yarım gun parası vereyım dedım, abı gucumuz olsa zaten calısırız hanımda rahatsız dedı (lakın adam benı sksa suyumu cıkarır zebellah gıbı) calısmıyorsan para yok haydı dedım yolladım, arkasından baktım bu cocukla ılerde beklıyor karısı gerı dondu, benımde merak ıste, gerıden takıp edıyorum, yalanım varsa gozum aksın, kadın 98 model mersedes c serısı ıle kocasını cocugunu aldı gıttı, aradan bı kac zaman gectı arkadasın caybahcesındeyız yıne bunlar belırdı, yanastılar masaya abı mabı derken, bısey sorucam senın mersedesı servıse nereye goturuyorsun varmı ıyıbı usta dedım , adam gerısın gerı nasıl gıttı bılemedım zabıtaya falanda verdım plakasını, dılencıye para vermeyın arkadas.

Pasif Kullanıcı
25.11.2021

Nu formül çoktandır var. İzmit'te de var bu kadın gibi bi adam yıllardır çöpten yiyor. Yerseeen

TÜM YORUMLARI OKU (7)