İzzet Çapa'dan Lafını Hiç Esirgemeden Yaşananlara Tepki Gösteren Defne Samyeli'ye Övgü Dolu Yorum!

Ülkemizde yaşanan kan dondurucu olaylara ünlü isimlerimizden birçok tepki gelmiş, kimi ünlü ismin açıklamaları ise çok eleştirilmişti. Durumu net söylemlerle ifade ederek isyan eden Defne Samyeli'ye gazeteci İzzet Çapa'dan tebrik geldi.

4 Ekim tarihinde Semih Çelik'in 19 yaşında iki genç kadını canice katletmesi tüm ülkeyi derinden etkilemiş, yaşanan kan dondurucu olaya birçok ünlü isimden tepki gelmişti.

Birçok ünlü ismin konuşması takdir toplarken konuyu geçiştirmeye çalışan bazı ünlü isimlerin açıklaması da adeta akıl tutulması yaşatmış, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok eleştirilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Magazin Burada mikrofonlarına konuşan Defne Samyeli'nin "Sokakta insanlar iki kelime konuştu diye hapse atılıyor. 26 suç kaydı olan biri gencecik polis memurumuzu katlediyor. Kadını korumuyorlar. Ben bir vatandaş olarak çok şikayetçiyim!" açıklamaları ise takdir toplayan açıklamalardan biriydi.

Hatırlamayanlar için önce Defne Samyeli'nin açıklamasına bakalım 👇🏻

Sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra Samyeli'nin konuşmasını takdir eden isimlerden bir tanesi de ünlü gazeteci İzzet Çapa oldu!

X hesabından bir paylaşım yapan Çapa, Samyeli'nin konuşmasını alıntılayarak "Tebrikler Defne Samyeli… Lafı hiç eğip bükmeden yok sokakta yürümeye korkuyorum numarası çekmeden konuşmuş" yorumunda bulundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kadın Cinayetleri Hakkında "Benim Dışımda Hiç Kimse Güvende Değil" Diyen Sibel Can'dan Açıklama Geldi!
Melisa Sözen Ülkemizde Kadınların Yaşadıklarına Son Noktayı Koydu: “Korkarak Yaşamak Nedir Biliyor musunuz?”
Demet Akalın'dan İkbal'in Ailesi İçin "Ben Onları Uyardım" Diyen Katil Semih Çelik'in Annesine Sert Çıkış!

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Köftelerinde Domuz Eti Tespit Edilen Firmayı Açıkladı
YORUMLAR
09.10.2024

Artık ülke gündemimizi tv lerin geri zekalılara hitap eden sabah programları, alayı çapsız sunuculu magazin programları, kimin eli kimin cebindeden başka konusu olmayan Esra Dümen (Haydar Dümen' in mirasçısı) benzeri herbokologlarla dolu dandik programlar, tümünün hulasası Ilıcalı programları belirliyor. Haa! burası da öyle. Iyi ki bu dandiklikler var. Ülkeye bakıp kafayı yemekten, dandiklerle kafa bulmak daha iyi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ