İzmir'de Kemalpaşa Belediyesine yönelik düzenlenen kamu harcamalarında usulsüzlük operasyonunda 1'i başkan yardımcısı 5 şüpheli gözaltına alındı. Yürütülen soruşturmanın nedeni geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için organize ettiği ancak Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle iptal edilen Gülşen konseri.
Adamların yaptığı yapacağı her uygulama incık cincık araştırılıyor. taranıyor 7 sülalesine kadar. Birileri de çıkmış hala İmamoğlu yolsuzluk yaptı diyor. Bu kadar önlkeme-incelemeye rağmen yapmışsa7yapabilmişse bir kendinize sorun. Ha pardon sizin amacınız zaten bir şey yapmayanları içeride tutmaktı
Halk iradesi ve seçilmişlik üzerine yaygara koparan şeylerden yine bir ileri demokrasi dersi!Vichy hükümetinin can simitleri olan Cihangir solcusu, apolitik, liberal ve hümanistler görür umarım. Tabii dışarıyı görebilecek durumdalarsa. :)
bir kerede akpli belediyelere bi soruşturma açın bakalım ya. bu bile ne kadar usülsüz olduğunu gösteriyor. makarna beyinliler de kayıtsız şartsız inanıyor