İzmir'deki Yangını Söndürmek İçin Eliyle Toprak Taşıyan Suriyeli Hasan

Hasan el-Hasan isimli Suriyeli adam İzmir'deki yangında eliyle toprak taşırken görüntülendi. Yangını söndürmek için avuçlarıyla toprak taşıyan Hasan, Türkiye'yi çok sevdiğini ifade ederek, 'Gerekirse ölürüm' dedi.

"Türkiye bize bakıyor, hastalıkta ve sağlıkta. Ben de elimden geleni yapıyorum. Gerekirse ölürüm"

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
YORUMLAR

Kusura bakmayın da yemem ben bunları, kendi ülken için savaşıp ölmeyi göze almamışsın Türkiye için mi gerekirse öleceksin?

02.08.2020

İstisnalar kaideyi bozmaz, sayın TRT plajlarda sarkıntılık yapan, sokaklarda çete gibi gezen, on vukuattan beşinde parmağı olan Suriyelileride çekip yayınlasana...

02.08.2020

Ya bırak Allah'ını seversen o sırada da kameralar orda .Yemeyiz gençler şunları sempatik göstermeyi bırakın. 9 milyona yakın göçmen var ben kendi bir tane vatandaşım için 9 milyonuna da acımam. Acaba kendi ülkesinde de yangınlar varken onları da bu şekilde söndürmeye çalıştı mı? ... En yakın adliye ya da karakola gidin yüzlerce suriyelilerin karıştığı taciz tecavüz hırsızlık olayı var . Sadece ben 2 tane olay yaşadım bunlarla. Bir tanesinde küçük kzı tuvalete sıkıştırmışlardı hiç olay filan da olmadı o zaman...Eğer çok seven varsa evinde bakabilir bunlara ama artık birçok insanın sabrı kalmadı. Türkiye'de yaşamaktansa denizde boğulurum diyeni ve bunlar yazlık yerlerde tatil yaparken bizim askerlerimizin orda şehit olduklarını unutmayalım.

TÜM YORUMLARI OKU (24)