İzmir'de Meydana Gelen Göçükte, Bir Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

İzmir'de metro vagonları için yaptırılan ve inşaatı süren yeraltı otoparkında, göçük altında kalan 2 kişiden birinin cansız bedenine saatler sonra ulaşıldı.

Konak ilçesinde, yapımı devam inşaatta meydana gelen göçükte arama çalışmaları devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi' tarafından metro vagonları için Halkapınar semtinde yaptırılan, 2 katlı yeraltı otoparkında, geçen çarşamba günü saat 03.42'de göçük meydana gelmişti.

İzmir'de Yeraltı Park Alanı İnşaatında Göçük: İki Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor

Sabah vardiyasına gelen görevlilerin fark etmesi üzerine, durum yetkililere bildirilmişti.  

İnşaatta gece çalışan bekçiler Mehmet Çiftçi (69) ve Mehmet Ali Yalçın'a (65) ulaşılamayınca bölgeye AFAD, AKS 110, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
15.03.2019

Allahtan rahmet diliyorum. Ne acı ölümünün üzerinden anca bulunabilmek onca ağırlığın altında canından olmak. 65-69 yaşında gece nöbeti olan bir işte çalışmak mecburiyetinde kalmak ve ölenin ardından bakmakla sorumlu olduğu kişilerin ihtiyacı olacak diye düşünmek.

İşte CHP belediyeciliği bu kadar. Derhal ilgililerin görevden alınmaları gerekiyor. 2 can yitip gitti ama kimse nedense sesini çıkarmamış. Acaba neden ??

15.03.2019

İşde bunu anlamak mi istemiyorlar yoksa beyinleri okadar mi çalişiyor anlamiyorum. Lan ölen İNSAN İNSAN oluyor illa canın acimasi için yakının mı olmasi gerekiyor. Kutuplaşmayi birakin siyasetin olayi demek sana ülkene hizmet etmek için seçiliyorlar oraya memnun değilsen değiştireceksin tutup da A belediyeciliği böyle B si böyle demiceksin aldiğin makarnanin komurun karşiliğini buralar da yasanan ''Can'' kayiplari üzerinden siyaset yapmicaksin

TÜM YORUMLARI OKU (7)