İzmir'deki Depremle İlgili 9 Kişi Gözaltına Alındı: Aralarında Müteahhit ve Fenni Mesuller Var

İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.

Depremde yıkılan ve ağır hasarlı olan binaları yapanlar hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

9 kişi gözaltında

Soruşturma kapsamında Yağcıoğlu Apartmanı müteahhidi Ş.A ile fenni mesul O.A, Cumhuriyet Sitesi B ve C bloklarının fenni mesulü E.İ,  Yılmaz Erbek Apartmanı'ndaki market sahibi R.Y, market yapı sahibi M.Y. ile Yılmaz Erbek Apartmanı fenni mesulü N.B, Emrah Apartmanı fenni mesulü T.A, Doğanlar Apartmanı müteahhidi Ç.D. ile Rıza Bey Apartmanı müteahhidi H.H.Ö. gözaltına alındı.

Soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 2 şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
02.11.2020

bi kahve ısmarlanıp gönderirler ... çok bir şey beklemiyorum ...

02.11.2020

Olacakları söyleyeyim mi. 1. Bir kaç kişi göz altına alınacak, bazıları hapse atılacak, sonra bunlar efendim bu siyasi olay ben x partiliyim diye hapse attılar, veya tek ben miyim diye ağlayacak. 2. Bizler sosyal medyadan hakaretler yağdıracağız, yine x parti sayesinde oldu diye karşı olduğumuz partiyi suçlayıp kendimizi tatmin edeceğiz. 3. Başta büyük şehirler olmak üzere bazı şehirlerde önce ciddi, sonra sallamasyon denetimler olacak. 4. çürük, kaçak mal yaptığı veya rüşvet alıp bunlara göz yumduğu belirlenenler kişiler bulunamayacak, çünkü denetleyenlerde rüşvet alacak. 5. Bir süre sonra bunlar unutulacak ta ki yeni bir depreme kadar, ozamana kadar da saçma sapan yeni gündemlerimiz olacak. 6. Bir sonraki depremde tüm bu anlattıklarıma baştan başyacağız...

02.11.2020

Hiçbirine bir şey olmayacağı konusunda mutabık mıyız? Bkz. Soma

TÜM YORUMLARI OKU (13)