İzmir'de Zorla Girdiği Evde 12 Yaşındaki Çocuğu Öldüren Suriyeli Uyruklu Saldırgan Tutuklandı

İzmir'de bir süre ilişki yaşadığı iddia edilen bir kadının evine zorla girerek 12 yaşındaki kızını öldüren Suriye uyruklu Levend M. tutuklandı. Küçük çocuğun amcası Beşir E. 'Bir insan çocuktan ne isteyebilir? 12 yaşında bir çocuğu, hangi vicdan öldürebilir?' diyerek duruma isyan etti. 

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Karabağlar ilçesi Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana gelmişti. Suriye uyruklu Levend M., demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evde bulunan Suzan E.'yi (34) yaraladı. Saldırgan ardından da Suzan E.'nin 12 yaşındaki kızı Behiye E.'yi yaralayıp kaçtı.

Ağır yaralanan anne- kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Behiye E., kurtarılamadı; Suzan E.'nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis, kaçan Levent M.'yi aynı gün yakaladı.

DHA'nın aktardığı habere göre, Levend M.'nin bir süre ilişki yaşadığı arkadaşının eşi Suzan E.'nin bu durumu devam ettirmek istememesi üzerine olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Olay sonrası, Behiye E.'nin amcası Beşir E., gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yeğenim 12 yaşında bir çocuktu. Bir insan çocuktan ne isteyebilir? 12 yaşında bir çocuğu, hangi vicdan öldürebilir? Boğazını, göğsünü nasıl yaralayabilir? Değil bir insan, bir yaratık bile bunu yapamaz.Hangi ceza verilirse verilirsin; içimizdeki acıyı dindiremez, ateşi söndüremez."

Cinayet şüphelisi Levend M., bugün emniyetteki işlemlerinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

İstanbul Valisi Davut Gül, Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un Taksi Sorusuna Cevap Vermekte Zorlandı
Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel: "En Düşük Emekli Maaşı 25 Bin TL Olacaktı"

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
25.01.2024

küfür etme küfür etme nereye kadar be orospu çocuğu kansız piç ne istedin çocuktan kendini öldürsene .Nerede bunu seviciler nerede soysuz kardeşleri . Soyubozuklar .

Pasif Kullanıcı
25.01.2024

2 oy uğruna başımıza gelenler bunlar. Ve işin kötü yanı bunlar iyi günlerimiz. 10 sene sonra kedi köpek gibi doğurmaları hız kesmezse daha kötü günler bekliyor olacağı kesin

25.01.2024

Sadece iki oy için bunları ülkeye doldurduklarını sanmıyorum keşke dertleri sadece oy olsaydı.

25.01.2024

İsmini de Levent yapmış, Arapçada böyle bir isim yok. E-devlet'te tek tıkla isim değiştirme işte bunlar için yapılmıştı.

25.01.2024

Haklısın. Ben de senin gibi düşünmüştüm. Birden e-devlet üzerinden ad / soyadı değişikliği gibi bir şey çıkmıştı ortaya. Hayretler içinde izlemiştim.

TÜM YORUMLARI OKU (35)