İzmir'de Pastadan Yenilebilir Mustafa Kemal Atatürk Heykeli Yaptılar

Farklı konseptlerde yapılan pastalar, Türkiye geneli ve yurt dışından pastacıların katıldığı uluslararası pasta yarışması ile görücüye de çıktı.

İşte o pastadan Mustafa Kemal Atatürk heykeli yapılan festival: 👇

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.05.2022

Ne yazık ki bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk'ü ilah gibi gören bir kitle var ve maalesef bu Atatürk'e zarar veriyor ve Atatürk'e düşman kesimin elinde bir koz haline geliyor. Atatürk ülkenin kurucusu hepimizin önderidir ama o da bir insandır ve yanlışları da vardir hakaret olmadığı sürece eleştiri dahi yapılabilir. Ben kendisine hayran birisi olarak söylüyorum bana göre maalesef Suriye-Filistin cephesinde hırsı yüzünden hata yapmıştır, bana göre yine şapka inkılabı ve çok partili hayata geçiş denemeleri bana göre yanlış çünkü bu halk bugün bile çok partili hayat olgunluguna sahip değil. Yine diyorum Atatürk hepimizin önderidir ama oda bir insandır ve bu tarz eylemler maalesef en çok Atatürk'e zarar veriyor.

23.05.2022

Bir donemler Fetocularin Kuran`i Kerimi pasta yapip yemesine kizmisstim, buna da kizdim. Bazi kisi ve degerler pasta gibi konuya malzeme olmamali.

23.05.2022

güzel kardeşim atatürk zaten kremşanti değil pasta malzemesi olsun. İnsanlar uğraştığı meslekle ilgili böyle bir işe imza atmışlar. Yani robot üreten bir firma olsa atatürkü yapsa böyle şeylere malzeme etmeyin mi diyeceksin. Bırak insanlar nasıl anmak istiyorsa ansın

23.05.2022

Yani Bokunu çıkarmak böyle bir şey

TÜM YORUMLARI OKU (7)