İzmir'de Kaydedildiği İddia Edilen Görüntülerde Zabıta, Meyve Satan Seyyar Satıcının Tezgahına El Koydu

Sokakta seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan bir vatandaşın tezgahı zabıtalar tarafından götürüldü. İzmir'de yaşandığı iddia edilen görüntüleri kaydeden bir başka vatandaş ise, 'Adamın ekmek teknesi gitti. Ne olacak, bu adam aç mı kalsın şimdi' sözleri ile tepkisini dile getirdi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR

Zabıtaları anlamıyorum abi. Seyyar satıcılara müdahale etmek hakkınız eyvallah ama her yerde bir sürü var. Önleyemiyorsunuz. Kafanıza eseni alıyorsunuz o kadar. İşinizi hem eksik yapıyorsunuz hem de kurayla seçer gibi adam seçiyorsunuz. Zaten herkesi bırakmışsın bırak adam ekmeğinin peşinde koşsun.

27.01.2021

Çok doğru. Hepsine göz açtırmıyor olsalar da arada kaçan bir iki seyyarı yakalıyor olsalar tamam deriz. Her yer seyyar satıcı kaynıyorken göstermelik bir iki kişiyi zora sokuyorlar. Burada muhtemelen çevre esnaftan birisi bu satıcıyı şikayet etmiş olabilir.

Pasif Kullanıcı
27.01.2021

Normal şartlar altında vergilendirilmemiş kazanca ve vergilendirilse dahi sokak satıcılığı sistemine karşıyım. Ama yüksek lisans mezunlarına bile "İşsizlik yok, git limon sat" diye akıl verilen, istihdam yetersizliği ve işsizlik kaynaklı yoksullukta Oecd lideri olan bir ülkede diyemiyorum. Vatandaşına asgari yaşam koşulları sağlayamayan aciz bırakılmış bir devletin gücü partilere yanlayıp sosyal yardımlarla ense yapan asalakların aksine şerefi ve namusuyla geçim derdine düşmüş insanlara yetmemeli.

27.01.2021

Bu haberde olağan dışı olan ne, zabıtanın işi bu. Zabıta şiddet uygulasa ya da kanun dışı bir hareket yapsa tamam da zaten görevi olan bir şeyi yapmasının haber değeri nedir.

TÜM YORUMLARI OKU (7)