İzmir'de Jandarma Karakoluna Roketli Saldırı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde jandarma komutanlığına bir terör saldırısı gerçekleştiği, olayda ölen ya da yaralanan bulunmadığı bildirildi.

Ajansların verdiği bilgiye göre akşam saatlerinde ilçe merkezinde yer alan jandarma karakoluna kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından roket atıldı. 

Bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

İzmir Valisi Toprak'tan açıklama

İzmir Valisi Mustafa Toprak saldırıyla ilgili, “Kemalpaşa’nın yüksek kesiminden jandarma karakoluna atılmış. Bir duvara isabet etmiş” dedi. 

Saldırının saat 18.00 sıralarında meydana geldiğini bildiren Toprak, atılan cismin bir duvara isabet ettiğini söyledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığını aktaran Toprak, “Olayda ölü ve yaralı yok. Kemalpaşa’nın yüksek bir noktasından atılan ve roket olduğu düşünülen patlayıcıyla karakol hedef alınmış; ancak evin duvarına isabet etmiş. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı” şeklinde konuştu.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
23.02.2016

İzmir'de bile roket-atarlı saldırı yapıyorlar , rezilliğe bak . Zamanında megri-megri eşliğinde halay çekmiş arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

23.02.2016

ülke GTA'ya döndü aq

Pasif Kullanıcı
23.02.2016

Tüm etnik döküntüler biyolojik silahlarla yok edilmelidir. Tek tedavi yöntemi doğudaki tüm vatan haini etnik mezepotomya eşeklerininin katliamdan geçirilmesi gerektiğidir ! Tek kurtuluş yolu budur ! Yaşasın ırkımın TURAN ülküsü !

23.02.2016

iyi ki o topraklarda doğmamışsın. yoksa mazallah senin içinde bu dediklerini diyenler olabilirdi

TÜM YORUMLARI OKU (22)