İzmir’de İndirimli Halı İzdihamı: 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

İzmir’de yüzde 70 indirimli satılacağı açıklanan halılar için izdiham yaşandı. Vatandaşlar birbirini ezerken, fenalık geçiren 2 kadın hastaneye kaldırıldı.

Herkesin bir tane hakkı vardı ama…

Olay, Buca'ya bağlı Fırat Mahallesi'nde bir halı mağazasında meydana geldi. İddiaya göre mağazayı kapatacak olan iş yeri, elinde bulunan ürünleri yüzde 70 indirimle satacağını duyurdu. Mağazanın indirimini duyan vatandaşlar ise iş yerine akın etti. Mağazanın kapılarını açmasıyla birlikte ucuz halı ve battaniye almak isteyen vatandaşlar içeriye akın etti. Meydana gelen izdihamda adeta vatandaşlar birbirini ezdi. Yaşanan izdiham, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde izdihamda bazı vatandaşların yere düştükleri, içeri girebilenlerin ise ürünleri kapıştıkları görüldü. Mağaza görevlisinin 'Herkesin bir tane hakkı var' diye bağırmasına aldırış etmeyen vatandaşlardan bazıları izdiham anında yere düşerek ezilme tehlikesi geçirdi. 

İzdihamda fenalık geçiren 2 kadının ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

İşte yaşananlar

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
26.11.2022

Biraksam anam da Izmire giderdi boyle indirimi duysa ki hic onaylamiyorum. Evde rulo yapilmis bir suru kullanilamayan hali var hala gozu yenilerde. Cok pahaliya simli bir hali aldi... simli hali yah, arada hali bayramda ortaya ckip bir goz kirpip sonra rulo olarak kosesine gidiyor. ... Sonra bana diye 25 yildir ayni haliyi kullaniyormusum. Tarzina gore al kalitesinden birkac tane, her yil hali mi alinir. Komsum sana diyorum ANNE sen anla..!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ