İzmir'de Hayvana Şiddet: Köpekleri Boruyla Dövdü

İzmir'in Selçuk ilçesinde bir kişi, elindeki boruyla sokak ortasında iki köpeğe şiddet uygularken cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere hayvanseverlerden tepki geldi. 

Dün akşam yaşanan olayda, Selçuk'un Zafer Mahallesi 3010 Sokak'ta, iki köpeğe uygulanan şiddet cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Elektrik teknisyeni olduğu öğrenilen E.K., elindeki doğalgaz borusuyla iki sokak köpeğine şiddet uyguladı.

İşte o şiddet görüntüleri 🎥

E.K.'nin köpeklere acımasızca vurması, balkona çıkan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntüleri kaydedip, sosyal medyada paylaşması üzerine ortaya çıktı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler, hayvanseverlerin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada paylaşılınca tepkiler geldi

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
15.10.2020

İNŞALLAH GEBERİRSİN OROSPU ÇOCUĞU HAYVANDAN NE İSTEDİN ŞEREFSİZ ALLAH BİN BELANI VERSİN KEŞKE O KÖPEK ISIRSAYDI DA SAKAT KALSAYDIN

15.10.2020

bunca yıldır hayvanlara şiddet devam ediyor ülkemiz hala bildiğinden vazgeçmiyor hayvanların canına karşı para ödüyor bu adi insanlar

15.10.2020

Videoyu izlemeye cesaretim var mı bilmiyorum ama o hayvanlara vuran döl israfının gerekli cezayı almayacağını çok iyi biliyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (12)