İzmir'de Hasta Yakını ile Doktor Arasındaki Tartışma Kamerada

İzmir'de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuğunun tahlil sonucunun değerlendirmesini isteyen anne ile doktor arasında yaşanan tartışma, cep telefonu kamerasına yansıdı.

'Sana hesap mı vereceğim'

Olay, bugün Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Polikliniği önünde meydana geldi. Rahatsızlığı bulunan çocuğunu hastaneye getiren anne, tahlil sonuçlarını cildiye doktoru D.B.'ye göstermek istedi. Bu sırada odasından çıkan D.B. ile hasta çocuğun ismi öğrenilemeyen annesi arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına da yansıdı. Kamera görüntülerinde hasta yakının, doktor D.B.'ye, 'Nereye gidiyorsunuz' şeklindeki sorusu taraflar arasında tartışmaya neden oldu.

Doktor D.B., 'İşim var sana ne yöneticim çağırdı, sana hesap mı vereceğim' dedi. Hasta yakınının 'Tabii öyledir' sözüne sinirlenen D.B., güvenliğin çağrılmasını ve durumu başhekimliğe söyleyeceğini belirtti. Bağrışmalar üzerine anne, çocuğunun yanında olduğunu ifade etti.

'Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün'

Bu sırada araya giren bir kadın, sakinleşmesi amacıyla doktor D.B.'nin omuzuna dokundu. D.B., temas kurmasından dolayı bu kadına da tepki gösterdi. Bir güvenlik görevlisi de tarafların arasına girerek olayı yatıştırmaya çalıştı. Her iki taraf da birbirlerine tepki gösterirken, bu kez doktor D.B., 'Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün' dedi. Koridorda bulunanlar ile hastane görevlileri tarafları güçlükle sakinleştirdi

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
27.09.2022

bunların çoğu böyle.tip bitirince kendilerini arş ta sanıyorlar.eger o insana verdiğin hizmet karşılığı maaş ve özlük alıyorsan essek gibi bakacaksın ilgilenmek zorundasın babanın işyeri yada holdingi değil orası o nasıl bir Üslup.

27.09.2022

zaten bu senin kafan gibi kafalar yüzünden doktorların hepsi insani muamele görmek için ülkelerini bırakıp gidiyorlar.

27.09.2022

Pislik bu nasıl hönkürme ya, bok karı, asıl saygısız sensin, kadın bi soru sormuş bu nasıl abartı bi aşağılama, khakaret, asıl sen kimsin..

28.09.2022

HEPİNİZ GÖMMÜŞSÜNÜZ DOKTORU ÇOCUĞUNUN YANINDA DOKTORA NEREYE GİDİYOSUN DİYEN KADIN.DOKTOR İNSAN İNSAN WCYW GİTMEK ZORUNDA KALMIŞTIR SIKINTISI OLUŞMUŞTUR ACİL BİR DURRM OLUŞMUŞTUR BAŞHEKİM ÇAĞIRMIŞTIR .BAKIYOSUN GİDDİYO SALAK DEĞİLYA GÖRÜYOR ONU BEKLEYEN HASTALARI İŞİNİ HALLEDİP GELECEK NE DEMEK NEREYE GİDİYOSUN HESAP VERMEK ZORUNDA DEĞİL TABİ.HİZMET SEKTÖRÜNDE HERKESİN DOKTORUN ŞOFÖRÜN ÖĞRETMENİN HEP KÖLELERİNİZ OLSUN İSTİYOSUNUZ ...

27.09.2022

Birkac şey soylemek istiyorum bu hadsiz doktora ve sisteme!!! Ne kadar asagilik bir insan oldugu aşikar bu doktorun ve doktorlarin bir kisminin(çogunlugu hatta). Hasta kizin annesini davayla korkutup 10k para dahi veremeyecegiyle dalga geciyor pislik doktor.resmen fakir muamelesi yapiyor ve haklida doktor burada.neden mi anlatayim size.marmara pendik arastirmada calisiyorum.bu dr buyuk ihtimal uzman asistan degil.kendileri ayda 50 bin ustu kazaniyorlar ve doymuyorlar.inanmayanlar bu hastanelerde maaş mutemetliginde tanidiklari varsa uzman doktorlarin ne kadar aldigini gorsunde aglasin haline.teşvik parası(her ay yaninda calisan hemsire arkadasinin maaşı kadar),döner sermaye, ilac mumessilleri ile illegal anlasmalar,ameliyatta uygulanmayan işlemleri dahi giriş yapip puan kasıp hak edilmemis paralar...bunun yaninda hasta ve hasta yakinlarina köpek çekmeler! Utanin az utanin.bircok dr arkadasim var ve iyileri tenzih ederim.yazik bu ulkede hayalleri olanlara.

TÜM YORUMLARI OKU (95)