İzmir'de Denizin Ortasında Üniversiteli Gencin Cansız Bedeni Bulundu

İzmir'in Konak ilçesi vapur iskelesi açıklarında denizde bulunan cansız bedenin üniversite öğrencisi Hasan Kılıç'a (21) ait olduğu belirlendi.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Üçkuyular Vapur İskelesi açıklarında meydana geldi. Denizde cansız beden görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Türkçe Öğretmenliği okuyordu

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıyıya çıkarılan cansız bedenin, Dokuz Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Hasan Kılıç'a ait olduğu tespit edildi.

Kılıç'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Hasan Kılıç'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.02.2022

Lanet olsun! Ya atanamayıp yapamayacakları işler de telef oluyorlar, ya umutsuzluktan intahar ediyorlar…ya da üç kuruşa boyun eğiyorlar…Yazık gençlerimize yazık! Ne olur gidin bu ülkeden. Yurtdışında garson da, bulaşıkçıda olsanız değer görür “saygın” bir hayatınız, geleceğiniz olur…GİDİN

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ