İzmir’de Bir Ev Sahibi Kiracının Eve Verdiği Zararı Görünce Şoke Oldu

İzmir Buca’da evini kiralayan bir ev sahibi kiracının evden çıkarken bıraktığı çöpler ve verdiği zarar karşısında şaşkınlığını kayda aldı. Evin kira bedeli 1.300 TL’ydi.

Ev sahibi evi 2 yıl önce kiraya vermeden tadilatlarını ve bakımlarını yaptırdığını dile getirdi.

Ancak evin son haline bakılınca ilk halinden eser kalmadığı ortadaydı. Fayanslar kırılmış, duvarlara zararlar verilmiş yerler de ise çöplerden adım atacak yer kalmamıştı.

İşte o anlar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Coldplay Konseriyle Yine Dillerde! Havai Fişekleri Kalp Şeklinde Gören Gözlük Dağıtıldı
Kurtlar Vadisi Hayranı Adam Ofisini Polat Alemdar’ın Ofisiyle Aynı Şekilde Dizayn Etti
Karadeniz’in Manzaralı Restoranlarından Birine Giden Adam Fiyatlara ve Hijyene Sitem Etti

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR

Çokta matrah bir şekilde kiraya vermemissin.. depozito iade etmezsiniz kiraya fahiş zam yaparsınız bence hiç bir şey yok iki cam kırılmış birde temizlik lazım.. evi boyayıp kiraya verdim diyorsun da evin duvarları rutubetten dökülmüş onu da söyle.. bizim ev sahibi de 1 ay önceden arayıp çocuğum evleniyor boşaltın evi 3-4 aya ev alacaklar geri gelirsiniz diyor çocuğunun evleneceği 1 sene önceden belli dedim ver mahkemeye çıkar o zaman dedim.. bende %25 yapman gereken yerde %100 %200 yaptığın zamları söyleyeyim mahkemede 800 liraya girdik 1000 oldu 2000 oldu 3200 oldu 9000 yaptı.. her yerde evler 10-12 bin diye kabul ettik bu sefer de sene ortasında okul başlayacak çıkın evden diyor birde büyüklük yapıyor kendince

Başkasının malını böyle hunharca kullanmak hangi ahlâkta var? Kira fazla geldiyse kendine uygun başka bir yer bulur, insan gerekirse sokakta yatar ama kendine emanet edilen yeri harabeye döndürmez. Kendi yaşadağınız şey üzerinden verdiğiniz örneğinizde çok saçma geldi bana sizde mi ev sahibi evden çıkın diyince kapı pencere indirniz acaba?

20.08.2024

Garsoniyer olarak gecelik kiralanan daireler bile bu evden daha iyi durumdadır. Belli, bu evde insan değil mahlukatın teki kalmış.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ