İzmir'de Atatürk Anıtına Çirkin Saldırı: Anıtın Duvarına "Boş Yapma Atatürk" Yazdılar!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde törenlerin yapıldığı meydanda bulunan Atatürk Anıtı'na kimliği belirsiz kişilerce saldırıda bulunuldu. 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlamalarının yapıldığı gece yarısı, anıtın duvarlarına 'Boş Yapma Atatürk' ve küfürlü sözler yazıldı. 

İzmir'in Kurtuluşu'nun 101. yıldönümü kutlamalarının yapıldığı 9 Eylül'ü 10 Eylül'e bağlayan gece İzmir'in Kemalpaşa ilçesi meydanında saat 01.45 sıralarında Atatürk Anıtı kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Anıtın duvarlarına sprey boya kullanılarak "Boş Yapma Atatürk" ve “G.. Atatürk" şeklinde hakaret içeren yazılar yazıldı.

Anıttaki Atatürk kabartmasının üzeri ve "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" sözü ile "Mustafa Kemal Atatürk" imzası da kırmızı boyayla karalandı.

Son Kale İzmir'in haberine göre saldırıdan kısa süre sonra, ihbar üzerine meydana çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, civardaki güvenlik kamerası görüntülerini topladı. Polisin, saldırganları yakalamak için yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İstanbul'da Arabaya Zorla Bindirilen Kadının Kaçırılmadığı Sürpriz Yapıldığı Açıklandı

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
10.09.2023

Kimin piçleri olduğu bariz belli zaten.

10.09.2023

Çok afedersiniz ama amk çocukları!!!

10.09.2023

Gel de bu davarlarla geliş, gel de bu sığırlarla çağdaş ülke ol

TÜM YORUMLARI OKU (101)