İzmir’de Aile Katliamı: Eve Gelen Çocuk Korkunç Manzarayla Karşılaştı

İzmir’in Buca ilçesinde bipolar bozukluğu olduğu ileri sürülen 52 yaşındaki İbrahim Köçer, eşi 45 yaşındaki Nurtaç Köçer’i öldürdükten sonra intihar etti. İş çıkışı eve gelen ve korkunç manzarayla karşılaşan çiftin çocuğu Y.K., “Ben bu manzarayı nasıl unutacağım” diye feryat etti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde 4 katlı bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi.

İddiaya göre, Diyarbakırlı olduğu öğrenilen ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinden İzmir'e taşınan İbrahim Köçer'e, bipolar bozukluk teşhisi konuldu. Özel bir nakliye firmasında çalışan ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı ileri sürülen 3 çocuk babası Köçer, N.K. ve E.K. isimli kızlarını evden gönderip, ardından henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı eşi Nurtaç Köçer'i öldürdü. İbrahim Köçer, olayın ardından intihar etti.

Babası gibi bir nakliye firmasında çalışan çiftin çocuklarından Y.K., iş çıkışı eve geldiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Evin içerisinde annesi, balkonda ise babasının iple asılı halde cansız bedenlerini gören Y.K., sinir krizi geçirdi. Y.K.’nın “Ben bu manzarayı nasıl unutacağım” diye feryatlarını duyan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Koçer çiftinin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay yerinden görüntüler 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Bursa’da Baba Katliamı: 3 Çocuğunu Vahşice Öldürdü

Popüler İçerikler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
YORUMLAR
07.06.2024

Bipolar ne kadar zorlu bir hastalık olsa da, ilaçları düzenli bir şekilde kullanmış olsaydı veyahut tedavi altına alınsaydı belki bunlar yaşanmazdı.. Çocuğa çok üzüldüm, tarifi zor bir travmayı hayatı boyunca taşıyacak..

07.06.2024

İlaçları düzenli kullansa da atak geçirebilirler, doktorlar artık 3 aylık 5 aylık ilaç yazıp gönderiyorlar, bu sürede ise hastalık ilerleyip o ilaçlar etki edemeyecek duruma gelebiliyor, doktorlar haklı maalesef ama durum bundan ibaret oluyor, Atipik psikoz rahatsızlığı olan biri olarak yıllardır mücadele ediyorum

07.06.2024

allah sabir versin cok zor

07.06.2024

Ben bu manzarayı nasıl unutacağım! soru cümlesi ve ünlem var sonunda ya da hiçbir noktalama işareti yok. Yazmayı bilmiyorsan sayfa hazırlama lütfen sayfa sahibi. Cümle sonuna canınızın istediği gibi noktalama işareti koymak nedir yaa? Ülkeyi zaten suriyelisi, şusu, busu istila etmiş. Elimizde bir tek dilimiz kaldı. Bozmayın onu da.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ