İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Seçim Öncesi Kendisinin ve Eşinin Mal Varlığını Açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, mal varlığı bildiriminde bulundu. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Tunç Soyer, 'Mal varlığı beyanım. Kamuoyuna saygılarımla.' notuyla kendisine ve eşi Neptün Soyer'e ait olan taşınmaz, taşınır, para ve menkul değer bildirimini sosyal medya üzerinden paylaştı. 

İşte, detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala mal varlığı bildiriminde bulundu. Yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Soyer, görev tesliminden önce son hazırlıklarını yapıyor.

Açıklanan mal varlığı bildirisinde yer alan gayrimenkuller arasında, İzmir'in Karaburun ve Üçkuyular bölgelerinde Tunç Soyer'e ait iki konut yer alıyor.

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in ise Konak ilçesi ve Konak'a bağlı Karantina bölgesinde iki konut ve üzerinde bina bulunan bir arazisi olduğu bildiride yer aldı.

Tunç Soyer'e ait bir adet binek araçla birlikte; Tunç Soyer ve Neptün Soyer'e ait para ve menkul değer bilgileri de bildiride yer aldı.

İşte, Tunç Soyer tarafından sosyal medya platformu X üzerinden paylaşılan 'mal bildirimi'

Bildiğiniz gibi CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde 'Temiz ve şeffaf siyaset adına açıklıyorum' ifadeleriyle mal varlığını açıklamıştı. Bunun ardından AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ve İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayları da bildi yayınlamıştı.

İlginizi Çekebilir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Seçim Öncesi Kendisinin ve Eşinin Mal Varlığını Açıkladı
‘Ankara’nın En Zengin Belediye Başkanı’ Denilmişti!: Turgut Altınok Mal Varlığını Açıkladı
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Canlı Yayında Mal Varlığını Açıkladı
Ekrem İmamoğlu Mal Varlığını Açıkladı

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR

Acaip bir amcadır Tunç Soyer, sözüm ona Atatürkçü ve Cumhuriyetçi geçinir ama nette mason arkadaşlarıyla boy boy fotosu vardır. Halbuki masonluk bir tarikattır. :) Hatta "İzmir'de 150 bin mültecinin yaşadığını belirterek, "Bunu herkesin hazmetmesi ve bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım" demişliği bile vardır.

19.03.2024

izmir'de para yapmak istiyosan kemalist masonlarla iyi gecineceksin :)

19.03.2024

Bir varmis bir yokmus .Bir Turgut Altinok varmis .Ankara Belediye Baskan adayi.Gecenlerde bir mal beyaninda bulundu.Megersem Ankaranin yarisi onunmus.Hepside Dedesinden ve babasindan kalmis.Kendi hic bir sey katmamis.Arkadaslar Turgut Altinok dan IBAN isteyelim ve ona yardim edelim.Cok arsalari var ve hepsi Alllahinmis.Ve beyaninda hic paradan bahsetmedi ve sanki arabasida yokmus gibi.Bu fakir müslüman evladina hep beraber 85 milyon yardim edelim.Hatta Ankaranin tamamini alsin diye onun olsun diye Oylarimizi da ona verelim..Heygidi Rahmetli Levent Kirca yaptigin skecler bundan 25 sene önceden görüp insanlara verdigin mesajlar unutulacak cinsten degil...

19.03.2024

ticaret bakanı ömer bolat’ın yaptığı açıklama. açıklama şu şekilde: "az bir şey kırmızı et fiyatlarında bir artış oldu. kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu. onun üzerinden, ramazan, seçim, ücret artışları üst üste gelince o konuyu istismar etmeye çalıştılar ama 1 nisan günü göreceksiniz bu istismar siyaseti bitecek. hizmet, eser siyaseti başlayacak"

Geçen gördüm o haberi. Az bir şey kırmızı et fiyatlarında artış oldu dedi yaa, resmen dalga geçiyorlar ve bazıları hala koşa koşa oy veriyor. Ondan sonra da diyorlar ki biz evimize neden et sokamıyoruz? Kendi kendinize ediyorsunuz canım kardeşim, kendi kendinize.

TÜM YORUMLARI OKU (16)