İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İşe Bisikletle Giderken Görüntülendi!

31 Mart seçimlerinde İzmir Büyükşehir Başkanı seçilen Tunç Soyer sözünü tuttu. Soyer seçimlerden önce, 'Kazanırsam belediyeye bisikletle gidip geleceğim' sözü vermişti. Vatandaşlar Soyer'i İzmir sokaklarında bisikletle işe giderken görüntüledi.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
22.04.2019

bu olanların hepsini komünist başkana borçluyuz onun attığı cesurca adım sayesinde bunlar oldu halktan şeffaflığa gelen olumlu tepki ve bunu gören diğer insanların diğer belediyelerden de bunu istemesi ve sonuç artık çoğu belediye bilgilerini halka açıyor masraftan kaçınmaya başladı umarım hep böyle devam eder akpten zaten umudum yok işleri güçleri alavere dalavere olduğu çalıp çırpmaktan yemekten başka bir şey bilmezler

22.04.2019

ya bunu yazmaya gelmiştim,eline sağlık,o kadar doğru bir teşhis ki...Kesinlikle her yerde dile getiriyorum..Maçoğlu'nun katkısı çok oldu bence de..Onun yönetim anlayışı da bizimkilere ışık tuttu,makam araçları garajlara çekildi,borçlar asıldı falan..adamın kendini feyz alanları gördükçe yaşadığı mutluluğu tahmin etmek güç değil...Herkesi tebrik ederim..,İyi olanı güzel olanı,doğru olanı,şeffaflığı örnek aldıkları için..

Çok güzel bir kare. Bende işe bisikletle gitmek istiyorum ama kekonun biri gelir arabayla çarpar korkusu var.

22.04.2019

Ben bir dönem gittim trafiği bir şekilde hallederim ama patronlar istemiyor. Kendilerince haklılar illa sebep işyerinde ter kokmam :)) Bisikleti güvenli bir yere koyma sorunu da var tabi.

22.04.2019

Manyağın biri vuracak anasını satayım. Ortalık biatçı cansız bomba kaynıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (24)