İzmir Buca'daki Yangın Kontrol Altında

İzmir Buca'da bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen ve çok geniş bir alanın etkilendiği yangında bir ev yanarak kül olurken, merkez ve çevre ilçelerdeki tüm yangın söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi. NATO üssüne bağlı askeri alana da sıçradığı söylenen yangın, 8 saat sonra kontrol altına alındı.

İzmir'in Buca ilçesindeki ormanlık alanda henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yangına havadan 4 yangın söndürme helikopteri ve 2 yangın söndürme uçağı, karadan da çok sayıda yangın söndürme ekibi müdahale etti.

Buca Huzurevi Bakım ve Rehabiltasyon merkezi tahliye edildi

Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, NATO’ya bağlı askeri alana sıçradı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Alevlerin tehdit ettiği ve bahçesine kadar ulaştığı Buca Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tahliye edildi. Havanın kararmasıyla uçak ve helikopterler çalışmalarını durdururken, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Sabotaj şüphesi

8 saatlik bir müdahale sonrası yangının kontrol altına alınarak söndürüldüğü bildirilirken, emniyetin sabotaj ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
24.07.2016

Adinin basinda "sosyal icerik platformu" yazan bir site, tüm "sosyal iceriklere" yorum yasagi getirir, baska yerlere yazilanlari silerse. buna adiyla saniyla "özsansür" denir. Zaten tek notali bir zurnaya dönüsen medya sayesinde milletin haber alma hürriyeti tamamen engellenmisken bari siz yapmayin kardesim...Tamam, eger darbeci hainlere destek ya da övgü iceren paylasimlar olursa silin, amenna ama bazi gelismeleri de birakin millet duysun: mesela ergenekon ya da balyoz diye tamamen bu alcaklarin iftiralariyla yillarca hapiste tutulan, daha sonra beraat eden silah arkadaslarimin simdi iade-i itibar edilerek atanmalarini, tsk icindeki birkac basliligi dile getirdigimizde üstümüze saldiranlari, komuta kademesindeki yurtsever subaylarin hicbir cemaat, görüs ya da siyasi partinin degil, yanlizca ve sadece milletin emrinde olduklarini ve bagrindan kopup geldiklerine, ASLA VE KAT'A silah dogrultmayacagini deklare edemeyeceksek, o zaman bu platformda olmanin da, bu platformun da bir anlami kalmamis demektir. Milletimize de hicbiseyden haberi olmadan vatani vazifelerini ifa eden vatan evlatlarina akillarini baslarina alarak yaklasmalarini rica, yipratilmis, parcalanmis bir tsk'nin ne anlama gelecegini iyi düsünmelerini tavsiye ederiz... Saygi sevgi ve selamlarimizla...

25.07.2016

otel için dicemde bucaya kim yıldızlı otel yapar ki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ