İzleyicileri Ekrana Kilitleyen Masumlar Apartmanı'nın Sezon Finali Hepimizi Fena Halde Dağıttı!

Ah ah, umarım bu bir rüyadır!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede izleyicinin vazgeçilmezi haline gelen Masumlar Apartmanı, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın muhteşem oyunculuğuyla ekranlara şimdilik veda etti.

Her bölüm gibi sezon finali de insanların içini sızlattı... İnci'nin Han'ın Naci'yi bodrumda kapattığını öğrenmesi, Han'ı terk etmesi, ardından hamile olduğunu öğrenmesi ve trafik kazasında hayatını kaybetmesi yüreklerimizi parçaladı.

Hala bu sahne aklıma geliyor, tüylerim diken diken oluyor!

Biz Safiye ve Gülben'e hastane yolunun gözükeceğini düşünürken İnci'yi kaybeden Han'ın soluğu hastanede alması bölümün en vurucu, şaşırtan yeriydi.

Yani anlayacağınız bir kazayla başlayan hikaye başka bir kazayla son buldu... Yine yüzümüz gülmedi. Kısacası kadın gitti, adam bitti!

Son bölüm sosyal medyada da konuşuldu tabii. Ellerde peçete salya sümük diziyi izleyenler soluğu Twitter'da alıp, İnci'ye ve bu aşka veda etti.

Yeni sezonu heyecanla bekliyoruz vallahi!

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Kızılcık Şerbeti Fragmanında Doğa'nın Odasında Asılı Duran Siyasi Parti Afişi İzleyicinin Dikkatinden Kaçmadı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.06.2021

ya bırak...dizinin her saniyesini kaçırmadan en başından beri izliyorum..böyle boktan bi sezon finali tam bi hayal kırıklığı.neden? bu gerizekalı farah yüzünden.canı sıkıldı diziden ayrıldı.dizinin içine sıçtı..cem adrian şarkıları yüzünden herkes etkilendi.o kadar severek izlediğim dizi bu akşam bitmek bilmedi.sıkıntıdan 180 gr tadım çekirdeği bitirdim.sürekli ağır çekim,ağır ağır ağır arkada gıy gıy ince bi fon müziği.incinin hamile olmasına rağmen han'ı terketme sebebi kadar saçma bi sebep olamaz.başka bi sebep bulsaydınız mk.sırf farah diziden ayrılacak diye zoraki bi sezon finaline bağlanmış dizi.ayrıca farah dizide istediği performansı yakalayamadı.çünkü arka planda kaldı.dizinin delisi anıl bile daha çok ilgi gördü.yok psikolojisi kaldırmıyormuş ta ondan ayrılmış.yersen.güzelim dizinin içine etti kantaron.

08.06.2021

gahahah gercekten😅😅

sezon finali yerine yanlışlıkla final yaptılar sanırım

09.06.2021

Farah Zeynep Abdullah cidden aşırı sorumsuz bi insan.Girdiği her dizide ölerek ayrıldı diziden.Bu sadece izliyeciye değil tüm ekibe yapılan saygısızlıktır.Keza başrol oyuncularının hiçbiri Farah ile ilgili tekbi veda mesajı paylaşmadılar.Kırgınlıkları burdan da belli oluyor zaten.Madem işin sonunu getiremiyosun hiç girme diziye.Hem senaryonun akışını bozuyosun hem ekibin planlarını alt üst ediyosun.Böyle oyunculara bence başrol falan verilmemeli.

Başrol ayrılmak istedi diye mi final yapmışlar anlamadım . Senaryo böyle değil mi zaten ?

TÜM YORUMLARI OKU (19)