İzleyenlerin Kusup Bayıldığı Korku Filmi Gişede Harika Bir Başlangıç Yaptı!

'In A Violent Nature' son zamanların en dikkat çeken slasher yapımlarından biri ve bu başarısını sinema salonlarına da yansıttı. Vizyona giren film izleyicilerin beğendiği bir yapım oldu. Detaylar içerikte!

Prömiyerini 22 Ocak'ta Sundance Film Festivali'nde yapan yeni korku filmi 'In A Violent Nature' son zamanların en dikkat çeken slasher yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Film, mayıs ayında Chicago Film Festivali'nde de gösterilmiş ve izleyicileri şoke etmişti. Hatta gösterim sırasında izleyiciler arasında kusanlar bile olmuştu.

Chris Nash'in yazıp yönettiği 'In A Violent Nature' olayları katilin bakış açısından anlatmasıyla diğer filmlerden ayrılıyor. Film, 60 yıllık korkunç bir suçtan beslenen intikamcı Johnny'nin bir grup gencin peşine düşmesini anlatıyor.

Independent'ın aktardığına göre bu benzersiz slasher filmi izleyicileri sinema salonlarına çekmiş durumda. 31 Mayıs'ta gösterime giren film 2,1 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı elde etti.

Filme gelen yorumlar da oldukça olumlu. Eleştirmenler Nash'in ilk uzun metrajlı filmini "korku dünyasında kalıcı bir etki yaratacak bir film" olarak değerlendiriyor. Rotten Tomatoes'da da 100 üzerinden 86 alan film 2024'ün en iyi korku filmi olarak görülüyor.

Korku romanlarının usta yazarı Stephen King de aynı düşüncede. King X'te paylaştığı gönderide "Eğer bir slasher filmine ihtiyacınız varsa bu işinizi görecektir. Sakin, neredeyse yorucu ama kan aktığında kovalar doluyor. Maskesindeki katil dünyanın en korkunç Minion'una benziyor" dedi.

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

Başrolünde Tom Hardy'nin Oynadığı 'Venom: The Last Dance'ın Fragmanı İzleyenleri Aşırı Heyecanlandırdı!
Netflix'in Hit Dizisi Bridgerton'ın Yıldız Oyuncusunun Yeni Film Projesi Belli Oldu!
Yönetmen Denis Villeneuve Dune 2 Yüzünden Hayal Kırıklığına Uğradığını İtiraf Etti

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
04.06.2024

Filme gelen yorumlar da oldukça yorumluysa tamam.

Öndekinin ensesine mi kusmuş seyirci??? Detay lütfen.

FARKLILIKLARIN HAYATA RENK KATAN FİLMLER : William Nicholson herkesin tanıdığı senarist tam ... https://nogayhan37.blogspot.com/2024/05/william-nicholson-herkesin-tandg.html?spref=tw

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ